SEEDS FOR RESULTS  

Comunitatea Celor Care Obțin Rezultate

Grup de suport pentru practică și dezvoltare continuă

Te întrebi DE CE ți se întâmplă lucuri neplăcute chiar dacă faci fapte bune? Te-ai săturat să ți se tot repete experiențele și să ajungi mereu cam în același punct? 

Și dacă sistemele pe care le-ai învățat sunt incomplete? Simți că lipsește ceva din tot acest puzzle al manifestării?

1. Ți s-a întâmplat vreodată să ai probleme de cash flow? Și să dai vina pe clienții tăi că nu-și plătesc la timp facturile către tine? Este oare posibil că în trecutul tău și tu ai întârziat cu plata facturilor către furnizorii tăi sau plata utilităților de acasă? 

2. Te-ai simțit vreodată singur sau izolat? Crezi că oamenii au devin din ce în ce mai individualiști și nepăsători? Există probabilitatea ca în trecut, fără să vrei, să fi adus separare între oameni sau ți-ai exprimat constant nemulțumirea prin tot felul de critici și judecăți?

3. Ai avut vreodată insomnii? Indiferent ce pastile, ceaiuri sau meditații faci, pur si simplu nu poti dormi și mintea o ia razna? Există oare posibilitatea ca în trecutul tău să fi întrerupi oamenii când vorbesc și să comunici într-un fel în care tulbură liniștea mentală a celor cu care interacționezi?

1

Să luăm exemplul cu insomniile!

Ai insomnii sau suferi de o ușoară depresie și vrei să afli cum poți rezolva această problemă și mergi să aflii cauza.
La doctor, ți se va spune că poate fi din cauza schimbărilor hormonale, anumitor medicamente, tiroiditei sau bolilor cardiace; acestea sunt doar câteva dintre cauzele medicale ale insomniilor.

2

Apoi mergi la psiholog...

...și este posibil să îți spună că anxietatea, depresia, tulburările de stres post-traumatic (TSPT) și alte tulburări ale sănătății mintale pot contribui semnificativ la insomnie.
Apoi mergi și la un nutriționist...
...și este posibil să îți spună că problema poate fi cauzată de o deficiență de vitamina D, B12 sau B6.

3

Cine are dreptate? Eu ce aleg?

Răspunsul este: TOȚI au dreptate, toți te pot ajuta să te vindeci.
Dar care variantă are cele mai mari șanse de reușită? Care variantă funcționează sigur? Am un business de condus, un copil de crescut și nu pot să ghicesc.

4

Dar ce ar fi să încerci ceva diferit?

Ce ar fi să încerci un sistem care te va ajuta să înțelegi DE CE tratamentul ales de tine pentru a vindeca insomniile va funcționa, sau chiar mai important DE CE tratamentul ales NU a funcționat și cearcănele continuă să crească.

De ce SEEDS FOR RESULTS?

Acest program vine în întâmpinarea nevoii de a oferi oamenilor posibilitatea să lucreze cu mentori specializați care îi pot ajuta să rezolve problemele și să își îndeplinească obiectivele, combinat cu susținerea unei comunități de oameni ca tine orientați înspre rezultat.

Grupul de suport Seeds for Results este locul perfect unde serviciile premium de mentorat în Sistemul Semințelor vin în concordanță cu îndeplinirea tuturor nevoilor, fără a mai crede că nu le poți avea pe toate și că trebuie să renunți la îndeplinirea unei nevoi pentru a satisface o altă nevoie.

Simplu, Ușor și Distractiv. Acesta este felul prin care ne vom remodela de acum încolo felul în care obținem ceea ce ne dorim!

Există patru nevoi majore pe care oamenii din lumea întreagă doresc să și le satisfacă:

01

Siguranță financiară

Aceasta se referă la abilitatea unei persoane de a-și acoperi nevoile economice fără stres constant legat de bani. Stabilitatea financiară nu înseamnă doar absența datoriilor, ci și posibilitatea de a economisi, de a investi pentru viitor și de a-și permite un trai confortabil. Această securitate financiară este esențială, deoarece reduce anxietatea legată de costurile vieții de zi cu zi și permite indivizilor și familiilor să planifice pe termen lung, cum ar fi educația, sănătatea sau pensionarea.

02
Relație de cuplu/Familie și echilibru între muncă și viața personală

Acestea sunt interconectate, deoarece relațiile sănătoase sunt fundamentale pentru bunăstarea emoțională, iar un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală contribuie la menținerea și îmbunătățirea acestor relații. Relațiile de cuplu sau familiale solide oferă suport emoțional, iubire și securitate, în timp ce relațiile bune cu colegii și prietenii îmbogățesc viața socială și reduc stresul. Echilibrul între muncă și viața personală permite oamenilor să nu-și neglijeze sănătatea, interesele personale și timpul petrecut cu cei dragi, contribuind astfel la o viață plină și echilibrată.

03

Sănătate fizică și mentală

Această nevoie subliniază importanța unei bune condiții fizice și a stării de bine mentale. Sănătatea fizică implică menținerea unei condiții corporale sănătoase prin dietă, exerciții fizice și prevenție medicală. Sănătatea mentală este la fel de importantă, incluzând gestionarea stresului, menținerea unei stări emoționale echilibrate și tratamentul oricăror probleme psihologice. Atunci când sănătatea fizică și cea mentală sunt îngrijite, indivizii se pot bucura de energie, vitalitate și reziliență în fața provocărilor vieții.

04

Recunoaștere și impact în comunitatea în care trăiesc

Nevoia de recunoaștere și impact în comunitate este o aspirație profund umană, răspândită în toate colțurile lumii. Aceasta reflectă dorința indivizilor de a fi văzuți, apreciați și respectați pentru contribuțiile și realizările lor, indiferent de contextul cultural sau social în care trăiesc.

În primul rând, recunoașterea oferă oamenilor un sentiment de valoare și importanță personală. A fi recunoscut de către comunitate poate îmbunătăți stima de sine și poate contribui la o identitate pozitivă. Aceasta poate lua forma laudelor, premiilor, sau pur și simplu a recunoașterii verbale a meritelor unei persoane.

Pe de altă parte, impactul în comunitate se referă la capacitatea unei persoane de a influența și de a contribui la bunăstarea celor din jur. Indivizii care se simt că pot face o diferență reală sunt adesea mai motivați să participe activ în problemele comunității lor, să inițieze proiecte de voluntariat, să conducă inițiative de schimbare sau să sprijine cauze sociale.

Acest program este pentru tine dacă:

01


Ești Profesionist în Carieră și ai ajuns într-un punct critic ale carierei tale și dorești să avansezi sau să te redirecționeze profesional. Tu cauți să-ți îmbunătățești abilitățile de leadership, managementul timpului și eficiența personală pentru a atinge succesul profesional și stabilitatea financiară.

02


Ești Antreprenor sau Proprietar de Afaceri și ești în căutarea unor metode și strategii care să funcționeze de fiecare dată, și care să te ajute să-ți crești afacerile și să gestionezi echilibrat provocările personale și profesionale.

03


Ești o Persoană în Căutarea Echilibrului Personal și simți că viața ta personală și profesională sunt în dezacord și cauți modalități de a le reconcilia. Ai nevoie de tehnici și suport pentru a îmbunătăți relațiile de familie, a menține sănătatea mentală și fizică și pentru a găsi un echilibru mai bun între muncă și viața personală.

04

Ești o persoană Orientată spre Dezvoltare Personală și Contribuție Socială. Ești motivat de dorința de autodepășire și de a avea un impact pozitiv în comunitatea în care trăieși. Ești atras de aspectul de dezvoltare personală și de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate care valorizează creșterea continuă și contribuția la o lume mai bună.

Programul nu ți se potrivește dacă:

01


Nu ai disponibilitatea de a acorda timp pentru a pune în aplicare recomandările noastre.

02


Nu vrei să-ți asumi 100% responsabilitatea evoluției tale în plan personal și profesional.

03


Dai mereu vina pe factori externi atunci când nu-ți ies lucrurile așa cum vrei.

04

Consideri că știi foarte multe lucruri și că te poți descurca de unul singur, fără susținerea unui îndrumător sau sprijinul unei comunități.

Cu ce te va ajuta acest program?

 1. Pe plan financiar

  - să ai predictibilitatea cash-flow-ului
  - să nu te mai stresezi în legatura cu modalitatea de a atrage clienți noi
  - să obții mai mult timp liber pentru ceea ce-ți dorești (familie, hobby etc)
  - să găsești echilibrul între viața de familie și muncă
  - să te simți fericit și împlinit în legătură cu munca pe care o depui
  - să dobândești claritate 100% în legatura cu deciziile pe care le ai de luat în business
 2. În plan relațional:
  - să descoperi secretele găsirii unui partener autentic și transformarea relațiilor existente într-o sursă de bucurie și împlinire
  - să înveți tehnici practice de comunicare și conexiune profundă pentru a-ți găsi partenerul ideal sau pentru a-ți îmbunătăți relația actuală
  - să-ți clarifici valorile și să-ți stabilești relații sănătoase și autentice.
 3. În planul sănătății:
  - cel mai bun sfat pe care îl poți primi în legătură cu panul financiar este: ai grijă de sănătatea ta, este modalitatea garantată de a face bani. Când nu ai sănătate, nu numai că nu vei mai putea face bani dar vei și pierde bani
  - totodată, vom explora un subiect foarte puțin dezbătut și anume: sănătatea mentală deoarece când mintea este într-o stare de sănătate, atunci și corpul va fi sănătos.


Ce beneficii vei avea dacă participi*:

 • Vei învăța cum să transformi aspirațiile financiare în obiective concrete și realizabile.
 • Vei identifica cu precizie pașii necesari pentru a atinge obiectivele stabilite.
 • Vei dobândi competențele și instrumentele necesare pentru a depăși obstacolele care apar pe parcurs.
 • Vei trăi în mod conștient, făcând alegeri înțelepte legate de gestionarea banilor.
 • Vei crește încrederea în propria persoană, eliberându-te de credințele care te limitează.
 • Vei obține o claritate mai mare în gândire și acțiuni.
 • Vei dezvolta abilități noi care te vor ajuta să minimizezi stresul din viața ta.
 • Vei descoperi curajul de a aspira la mai mult și vei capăta convingerea că îți poți atinge dorințele.
 • Vei înțelege valoarea reală a ideilor tale, independent de aprobarea celor din jur.
 • Vei percepe toate situațiile ca fiind pline de potențial și nu vei mai simți presiunea în situații de criză.
 • Relațiile tale cu familia, prietenii, partenerul de viață sau colegii de afaceri vor cunoaște o îmbunătățire semnificativă.

  *toate aceste beneficii vor apărea în timp numai dacă vei pune în practică cu consecvență, o perioadă de timp, tot cei vei primi în curs ca informații și instrumente de lucru.


Iată ce ai putea pierde dacă nu te înscrii:

Bani

Neglijarea rezolvării rapide a unei probleme financiare, poate duce la costuri mult mai mari decât suma modestă necesară pentru a participa la acest program

Timp

Vei pierde timp prețios căutând soluții în locuri greșite, în loc să te concentrezi pe resursele tale interne pe care încă nu le-ai valorificat deoarece nu ai făcut alegerile corecte până acum.

Liniște

Lipsa unei soluții funcționale, va intensifica stresul pe care îl simți acum, iar consecințele acestuia se vor reflecta negativ în viața personală, cariera și sănătatea ta.

Libertate

Această oportunitate ar putea să nu se mai repete curând. Problemele vieții, te vor ține prizonier și îți vor fura lucrurile care îți aduc bucurie.

Ce spun spun cei care lucrează cu Felician:

Eugen spune că a a avut parte de îmbunătățiri enorme în toate aspectele vieții.
Fiind muzician a evoluat pe partea de expresivitate artistică;
A cântat în deschidere la UNTOLD;
A găsit partenera ideală după o perioadă de 5 ani de singurătate;
Chiar și în pandemie financiar nu s-a stresat și totul a fost foarte ok chiar dacă organizările de evenimente au avut cel mai mult de suferit.

Loredana ne spune că a putut să încheie relația toxică care o consuma; 
A primit mărirea de salariu pe care o aștepta;
A schimbat locul de munca cu cel pe care și-l dorea;
A terminat de renovat apartamentul pe care se chinuia de peste 1 an să îl termine;
A slăbit și se simte muuult mai bine fizic și psihic
Au disparut grijile cu privire la bani;
Are relația fericită pe care și-a dorit-o dintotdeauna;
Calătorește des împreună cu partenerul ei ideal.

Lavinia ne mărturisește că a scăpat de frica cancerului de col uterin, chiar dacă era diagnosticată cu virus care ar fi putut să provoace asta;
A scapat de depresie;
Mintea ei s-a liniștit, a inceput să se bucure iărați de viață și de experiențe noi;
Și-a achitat un credit pe 30 ani într-un an și un pic;
Și-a găsit relația mult dorită și este fericită;
A redescoperit bucuria vieții, bucuria de a ajuta oameni;
A devenit iertătoare și stăpână pe ceea ce i se întâmplă.

Paul ne povestește cum viața i s-a schimbat la 180 grade.
A scăpat de victimizare;
A învățat să își asume responsabilitatea 100% pentru tot ce i se întâmplă;
A dobândit pacea minții și liniste sufletească;
Are sănătate și energie pentru proiectele lui;
A dezvoltat calități de leadership sănătos în business;
Are un business nou în care s-a implicat și care îl face fericit;

Ce spun cei care lucrează cu Livia

Ligia spune că: ”rezultatele au apărut destul de repede, ca de exemplu prin reduceri substanțiale, pe care nu le-am căutat la diverse servicii sau produse, câștigarea unui atelier de dezvoltare personală...”

Daniela spune că: ”Aveam nevoie să observ ce fac greșit, să înțeleg mai bine decât până acum ce fac bine sau rău în raport cu propriile limitări sau convingeri limitative din subconștientul meu.”

Elena spune că: ”mi-am dat seama că-mi risipesc resursele  de timp și de energie... cursul m-a ajutat să fiu conștientă de faptul că totul vine de la mine și să accept acest lucru”

Ray spune că: ”am ajuns la multe îmbunătățiri ale înțelegerii mele asupra relatiilor, a ego-ului personal, și a multor alte aspecte care țin de interacțiunea mea cu alti oameni, dar mai ales de interacțiunea mea cu mine”

Comunitatea de pe Telegram!

Înscrie-te acum și vei deveni parte a unei comunități de oameni dedicați, care, la fel ca tine, doresc să obțină rezultate și să aducă un impact pozitiv în lume.

Vei avea acces exclusiv la resurse, sfaturi și suport continuu pe parcursul călătoriei tale.

Cine sunt mentorii tăi?

CUM A SCHIMBAT Livia VIAȚA OAMENILOR ÎN BINE PÂNĂ ACUM?
 • trainer și facilitator din 2017, sistemul semințelor
 • absolvent 14 niveluri de la Institutul Diamond Cutter Global
 • 2 certificări Sedona College of International Management
 • facilitator în tabere și summit-uri de relații
 • speaker în fața a peste 1000 de participanți
 • sute de sesiuni live în diverse programe online și offline
 • peste 100 de clienți mulțumiți în programele de consiliere 1-1
 • zeci de evenimente de dezvotlare personală organizate
 • acțiuni de voluntariat în comunitatea sa de studiu și acțiuni umanitare
 • studiu și practica continuă a sistemului, pentru a putea da mai departe
 • invitată la diverse podcast-uri pe teme de relații

Livia Soare

/ Mentor Relații Metoda ”Inimi Aliniate”

CUM A SCHIMBAT FELICIAN VIAȚA OAMENILOR ÎN BINE PÂNĂ ACUM?
 • trainer și facilitator din 2020, sistemul semințelor
 • practicant Reiki Usui din 2010
 • fizionomist în sistemul Mian Xiang
 • speaker si Vice-Președinte Toastmasters Constanta
 • absolvent 14 niveluri de la Institutul Diamond Cutter Global
 • certificare Sedona College of International Management
 • organizator si facilitator de retreat-uri specializate
 • speaker în fața a mii de persoane
 • zeci de sesiuni live în programe, workshop-uri, summit-uri on și offline
 • zeci de clienți mulțumiți în programele de consiliere 1-1
 • acțiuni de voluntariat recunoscute de Ministerul Tineretului si Sportului.

Mihai Felician Solomon

/ Mindset & Skill Mentor

Cum se va derula Seeds for Results

Întâlnirile vor avea loc în fiecare marți de la ora 18:30 pe Zoom.
Durata este de o oră și jumătate.
Sesiunile vor fi live; tot timpul veți fi îndrumați de cel puțin un mentor din Sistemul Semințelor.
În fiecare sesiune se va preda o parte teoretică.
În următoarea parte a sesiunii se vor discuta probleme concrete și cum le putem rezolva.
Programul este on-going (oricine poate intra oricând, tot timpul vor fi probleme de rezolvat).

Prețul programului

497 lei/lună

Ce este inclus în acest preț:

- 4 întâlniri săptămânale

 - înregistrarea fiecărei sesiuni

 - comunitate exclusivă pe Telegram, doar pentru cei care participă la curs

 - suport și feedback continuu din partea mentorilor, pe toată perioada cursului 


Întrebări frecvente

Este bine să intri în program cu un obiectiv. Dar dacă nu ai un obiectiv sau dacă nu ți-e clar ce îți dorești, îl vom stabili împreună chiar din prima sesiune.

Vei avea rezultate vizibile în direcția obiectivului tău, dacă pui în practică ceea ce vei învăța.

Sigur. Emitem factură. Te rugăm să treci datele de facturare (Nume firmă, CUI, adresă) în formularul de înscriere și noi îți vom trimite factura. 

Există grupul de suport unde poți pune întrebări și îți vom răspunde/lămuri/îndruma – atât timp cât vei sta în program, noi suntem persoane - resursă pentru tine. Oferim susținere pentru a trece de „Micile Dezastre” care apar în proces – acesta fiind momentul în care renunță aproximativ 95% din cei care încep un program de dezvoltare personală.

Întâlniri online, pe Zoom, marțea, între orele 18:30 – 20:00; deși va exista înregistrarea fiecărei sesiuni, încurajăm maxim participarea live la fiecare sesiune.

Structura acestui program este menită să îți ofere toate explicațiile teoretice și practice și te va ajuta să le înțelegi pas cu pas, chiar dacă nu ai citit nicio carte.

E bine să menționăm despre ce este acest curs și mai ales despre ce nu este acest curs.

✅ Acest curs nu este despre a identifica toate acele programe, emoții, traume din copilărie, “preluate” de la părinți, bunici și alte rude, de la foști profesori sau îndrumători sau de la foști parteneri;

✅Acest curs nu este despre a găsi surse externe de fericire și împlinire (spre ex: daca partenerul meu mi-ar spune de 10 ori pe zi ca mă iubește, aș fi fericit(ă). Sau dacă aș aveam 500.000 euro în cont aș fi fericit(ă) etc).

✅Acest curs nu este despre psihologie, nu este despre terapie, nu este despre spiritualitate

✅Acest curs nu este despre alții și modul în care ei te pot împlini, ci este numai despre TINE. Acest curs îți va explica cum funcționează cu adevărat realitatea și cum toate gândurile noastre ne creează toți oamenii și toate relațiile din viața noastră.

✅Acest curs te va îndruma cum să îți asumi responsabilitatea 100% pentru tot ceea ce ți se întâmplă. 

Ce se întâmplă dacă nu rezonez cu informațiile din program?

Suntem convinși că vei obține cu mult mai mult decât vei investi în acest curs! Dar dacă nu vei fi mulțumit(ă) de informațiile primite, poți cere ieșirea din program în termen de 14 zile de la data începerii cursului și vei primi banii înapoi fără niciun fel de întrebări. În felul acesta, poți fi sigur(ă) că nu ai nimic de pierdut.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rog contactează-mă, Livia:

Pe Whatsapp: 0756 433 608

Sau completând formularul de mai jos:

Numele tău*
Email*
Mesaj*
0 of 350