Seed your life – Program de coaching pe relații

Fiecare dintre noi trăiește în centrul unei vaste rețele de relații, ca un paianjen care stă în mijlocul unei pânze imense pe care a țesut-o. Avem relații cu o mulțime de oameni la serviciu, cu toți membrii familiilor noastre, chiar și cu străinii pe care îi întâlnim zi de zi la magazin sau când ne conducem mașina.

Și toate aceste relații decid în fapt cine suntem noi și determină gradul nostru de fericire. Suntem definiți de această rețea de relații care ne înconjoară, și ne conturăm fericirea proprie prin suma lucrurilor și trăirilor bune pe care le obținem din toate aceste relații.

Deși venim în contact cu foarte mulți oameni zi de zi,  sunt multe persoane singure care nu reușesc să își găsească un partener și să își întemeieze o familie.  Mulți dintre ei chiar și-au pierdut speranța că există cineva potrivit pentru ei fiindcă toate relațiile pe le-a avut, nu au funcționat.

Alte persoane sunt  într-o relație de cuplu și au o familie dar lucrurile nu prea merg așa cum își doresc: se ceartă des cu partenerul, cu părinții sau cu copii. Nu sunt asculați și  nu au parte de sprijin din partea partenerului. Sau le este frică că fericirea și iubirea de la început se pot consuma repede și pot pierde partenerul. Și au încercat tate metodele și terapiile de rezolvare a problemelor în cuplu dar acestea câteodată funcționează, câteodată nu.

Alte persoane au partener, au familie și dar plan profesional este dominat de foarte mult stres: se ceartă cu colegii de la birou sau simt că nu prea au încredere în forțele proprii, nu sunt luați în seamă atunci când au ceva important de spus, nu sunt respectați la adevărata lor valoare de către șefi și colegi.

Iar alte persoane au și partener și familie și carieră – toate bune și frumoase dar le lipsește pacea mentală și sentimentul de împlinire. Simt că mai e ceva acolo care ar mai putea fi atins pentru o împlinire totală.

Principiile din sistemul Șlefuitorului de diamante, oferă o perspectivă inedită asupra tuturor acestor aspecte relaționale, și anume că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, acest sistem oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Oamenii nu prea sunt conștienți de toate-toate gândurile, emoțiile, vorbele și acțiunile pe care le experimentează în fiecare secundă, deoarece sunt mai mereu concentrați pe tot ce se întâmplă în exterior. Dar toate aceste acțiuni, vorbe și gînduri se înregistrează în fluxul mental, se transformă în semințe mentale și apoi rodesc sub forma tututor experiențelor pe care le trăim.

Ce ai de făcut este să devii conștient de modul în care toate acțiunile, vorbele și gândurile tale îți creează  realitatea și oamenii din jurul tău, să le diminuezi pe cele negative și să le amplifici pe cele pozitive și pornind de la această fundație, să îți creezi relațiile pe care ți le dorești, în modul în care tu ai nevoie.

”Am început sa lucrez cu Livia acum câteva luni și îi sunt profund recunoscătoare pentru toata lumina adusă în viața mea. Am încercat diferite forme de ajutor personal sau coaching în prealabil. Programul oferit de Livia, modul în care a introdus principiile Diamond Cutter, foarte "prietenoase", ușor de ințeles, au constituit punctele forte ale acestui coaching. 

Atitudinea sa blândă, încurajatoare, claritatea și logica matematica cu care mi-a explicat fiecare principiu, tehnică, etc, feedbackul primit, au facut ca această experiență să îmi schimbe profund viața. Ca urmare a acestui program, am dobândit o doză considerabilă de  claritate și înțelegere asupra  vieții și relațiilor mele și mai presus, pe zi ce trece reușesc să reduc din suferință. Ca atare, recomand cu multă căldură programul de coaching al Liviei: ușor, precis dar care cere multa determinare.”    

OANA GUSAT, 43 ani, LAFFAYETTE, LOUISIANA

Înscrie-te acum pentru 1 sesiune GRATUITĂ de coaching!

Înscrie-te aici!

De ce să te pregătești cu un antrenor?

S-au făcut studii care au arătat că obiectivele se ating mult mai rapid atunci când raportezi despre progresele tale. Poți să-ți raportezi ție sau poți să raportezi către o altă persoană. Când crezi că vor fi rezultate mai bune?

Exact, atunci când raportezi către o altă persoană.

În procesul de creștere se atinge inevitabil un punct numit în care ești pe cale să renunți.

Există un moment  când îți vine să renunți la tot și să te întorci în starea inițială. Simţi teamă, angoasă şi nimic nu mai merge aşa cum îţi doreşti în viaţa ta. În acest moment, antrenorul ”pune mâna” ca să te ajute pentru o fracțiune de secundă ”să nu cazi”.  Este suficient ca să poți trece mai departe, la un nou nivel de dezvoltare din viața ta. La un nou mod de a gândi. La alte principii pe care să îți contruiești și să obții viața pe care ți-o dorești.

Rolul antrenorului este să te ajute în acea fracțiune de secundă când ești gata să cedezi.

Și mai e ceva: antrenorul știe calea. A făcut deja ”cicatrici” rezolvând același gen de probleme pe care tu le vei întâlni. De ce să te rănești inutil dacă se poate și mai simplu?

În cele 6 luni de zile am descoperit unelte pe care să le folosesc și pe care le-am transformat într-un organ vital pentru existența mea. A fost un exercitiu greu să introduc noi obiceiuri, însa după ce am văzut că rezultatele pe plan financiar și al relației de cuplu încep să apară, m-am transformat într-un elev mult mai sârguincios. 

Văd rezultate și  asta mă încântă. Acum am adoptat o nouă filozofie de viață, noi principii și unelte cu care pot să ies încrezătoare în mine pentru a-mi atinge toate obiectivele setate. Am invățat ca să plantez corect pentru a culege roadele dorite. Îți mulțumesc, Livia.” 

DANA PANTILICĂ, 35 ani, BUCURESTI

Programul de coaching te ajută să devii autonom. Te ajută să găseşti resursele de care ai nevoie indiferent de condiţiile exterioare.

În programul de coaching abordăm împreună modul în care se formează realitatea noastră prin oamenii și experiențele de zi cu zi, astfel încât să-ți creezi și să menții relații armonioase de orice fel: cu partenerul de cuplu, cu părinții, copii, cu partenerul de business, cu colegii etc.

Iată ce vom face în cadrul programului:

– identificăm cea mai importantă provocare pe care o ai pe domeniul relațional

– stabilim împreună ce rezultate vrei să obții

– înveți să aplici tehnica prin care să obții aceste rezultate mai rapid

– înveți tehnica prin care să cureți tiparele care blochează obținerea acestor rezultate

– afli cum să nu mai plantezi aceleași tipare astfel încât să nu mai repeți experiența provocatoare

– înveți cum să previi pe viitor și alte experiențe neplăcute în relații

Înscrie-te acum pentru 1 sesiune GRATUITĂ de coaching!

Înscrie-te aici!

Programul de coaching durează 6 luni, timp în care apar rezultate pe următoarele direcții – dacă aplici toate informațiile și tehnicile primite:

  • se rezolvă provocarea  pe care o ai în relație
  • se atenuează și alte provocări în relațiile cu cei din jur
  • salvezi energie mentală și emoțională
  • reduci intensitatea reacțiilor la stimuli externi, situații conflictuale
  • îmbunătățești comunicarea cu ceilalți
  • rezolvi unele provocări financiare
  • poți gestiona mai ușor experiențele neplăcute
  • experimentezi miracole

Pe tot parcursul programului sunt o resursă pentru tine. Ne auzim la telefon sau pe skype o dată pe săptămână pentru a evalua progresele şi a ajusta programul, dacă e cazul.

”Era o perioada în viața mea în care vroiam o schimbare și nu stiam cum să încep. Îmi era mai ușor să găsesc vinovați. În acea perioadă, am întâlnit-o pe Livia, și după o discuție cu ea, mi-am dat seama că eu sunt problema. Imediat am decis să urmez programul de coaching pe care îl promova. Am rezonat cu ea din prima secundă și asta m-a făcut foarte ușor să mă deschid. În cele 6 luni de zile am descoperit unelte pe care să le folosesc și pe care le-am transformat într-un organ vital pentru existența mea. 

A fost un exercitiu greu să introduc noi obiceiuri, însa după ce am văzut că rezultatele pe plan financiar și al relației de cuplu încep să apară, m-am transformat într-un elev mult mai sârguincios. Văd rezultate și  asta mă încântă. Acum am adoptat o nouă filozofie de viață, noi principii și unelte cu care pot să ies încrezătoare în mine pentru a-mi atinge toate obiectivele setate. Am invățat ca să plantez corect pentru a culege roadele dorite. Îți mulțumesc, Livia.” 

ANAMARIA MUNTEANU,  26 ani, BUCUREȘTI

PROGRAMUL DE COACHING NU E PENTRU TOŢI!

Benficiezi de 2 sesiuni de coaching gratuit. Între prima şi a 2-a sesiune sunt 7 zile şi există o temă care trebuie realizată de persoanele care participă la aceste sesiuni.

În această perioadă tu te poţi convinge dacă abordarea mea dă rezultate, dacă rezonezi cu ea şi dacă îmi poţi acorda încrederea ta.

Însă, după cea de-a doua sesiune de coaching, chiar dacă tu vrei să continuăm, e posibil să nu mergem mai departe în acest program. Pentru că în această perioadă eu mă conving dacă tu ai determinarea necesară şi disciplina de a intra în acest program de antrenament.

Esti hotarât(ă) să îți schimbi viața începând cu relațiile? Înscrie-te acum pentru 1 sesiune GRATUITĂ de coaching!

Înscrie-te aici!

FACEBOOK