Atelier: Creează Partenerul  

prin meditație, vizualizare și intenție

Vizualizarea a ceea ce ne dorim, ca și cum am avea deja, este o practică folosită în multe tradiții spirituale, tehnici de dezvoltare personală și metode de coaching. Această tehnică este adesea asociată cu Legea Atracției, care sugerează că prin focalizarea gândurilor noastre pe anumite rezultate sau stări, putem atrage acele realități în viața noastră.


Tehnica de vizualizare este folosită și în sistemul semințelor și ne ajută să plantăm semințe pentru a manifesta lucrurile pe care le aducem în fața minții nostre, fie că o facem cu ochii deschiși, pe parcursul zilei sau cu ochii închiși, în meditație. 

În procesul de manifestare a unui partener, tehnica de vizualizare joacă un rol foarte important pentru că:

1. Clarifică dorințele

Vizualizarea te ajută să îți clarifici ce îți dorești cu adevărat de la un partener și de la o relație. Prin vizualizare, poți identifica trăsăturile de caracter, valorile și tipurile de interacțiune care sunt importante pentru tine. Această claritate îți poate ghida acțiunile și deciziile în direcția potrivită.

2. Creează stări emoționale pozitive

Când vizualizezi că ai deja partenerul dorit, poți experimenta stări emoționale pozitive precum fericirea, iubirea și recunoștința. Aceste emoții pozitive pot îmbunătăți starea ta generală de bine și te pot face mai atractiv pentru alții, creând un cerc virtuos care atrage relații pozitive în viața ta.

5. Plantează semințele

 Prin vizualizarea că ai deja ceea ce îți dorești, plantezi semințe specifice care, va crea o realitate similară. În cazul unui partener, acest proces te-ar putea ajuta să creezi o persoană care corespunde vibrației și dorințelor tale.

3. Mobilizează resursle interioare

Vizualizarea succesului poate activa resursele și capacitățile interioare necesare pentru a face față provocărilor și pentru a profita de oportunități. Când te imaginezi într-o relație fericită, poți deveni mai încrezător în abilitățile tale de a construi și menține relații sănătoase.

4. Influențează subconștientul

Practica regulată a vizualizării poate influența subconștientul, modificând credințele și așteptările despre dragoste și relații. Aceasta poate duce la schimbări în comportament și atitudine care favorizează întâlnirea și atragerea unui partener compatibil.

Crează partenerul prin vizualizare și intenție!

Vizualizarea este o tehnică puternică de a crea realitatea, care poate fi făcută atât ”cu ochii deschiși” și asociată unor activități pe care le facem pe parcursul zilei, fie că o facem concentrat, printr-o practică de meditație zilnică.  Ea paote fi adaptată pentru a se potrivi diferitelor stiluri de învățare sau tipologii senzoriale.

Cele trei tipologii principale de procesare senzorială sunt: vizuală, auditivă și kinestezică.

Chiar dacă experimentăm lumea prin toate cele 5 simțuri, fiecare dintre noi folosește preferential unul sau doua simțuri, care sunt mai dezvoltate și cu care evaluăm diferențiat  lumea din jur. Chiar și când ne gândim la ceva, folosim tot imagini, sunete sau senzații și atunci când ne exprimăm transmitem conținutul ideilor noastre fie cu ajutorul imaginilor, al sunetelor sau al senzațiilor.

Ce primești la acest atelier

01

Exercițiu de vizualizare partener

Vei învăța să folosești vizualizarea ca o tehnică pentru a-ți crea o imagine mentală a partenerului și a tipului de relație pe care ți-o dorești. 

02

Meditația Partenerul Spiritual

O meditație ce provine din învățăturile străvechi pentru a crea partenerul spiritual, potrivit sufletului tău.

03

Îndrumare și suport

Vei avea meditația înregistrată pe care să o faci zi de zi, timp în care sunt alături de tine pentru a te susține în această practică.

Despre îndrumător Livia Soare

Sunt consilier pe relații și trainer în Sistemul Semințelor, iar misiunea mea este să dau mai departe și altora metoda aplicată de mine, care a dat rezultate magice în a crea relația de cuplu perfectă și relații minunate cu cei din jur.


Din 2016 studiez și aplic continuu principiile acestui sistem care mi-a schimbat viața, relațiile și viziunea despre ce înseamnă să faci o lume mai bună prin relația ta de cuplu.

Odată cu relația personală am mai bifat și alte obiective ”spinoase”: relația cu părinții, relația cu cei cu care lucrez, liniște sufletească, încredere de sine, relaxare, eliberarea de anumite comportamente ”păguboase”. 

Am folosit tehnica de vizualizare pentru crearea partenerului și când a apărut EL în viața mea, a venit cu toate acele lucruri dorite și vizualizate.

Azi, mă bucur de o viață liniștită și plină de armonie alături de partenerul meu, care mă sprijină în tot ce fac, mă susține și mă ajută să trăiesc cea mai bună perioadă din viața mea, cu atât mai mult cu cât asta vine după 10 ani dureroși de singurătate și relații neîmplinite. 

Unde,când și cum?
 • Online, pe Zoom
 • joi, 15 februarie 2024
 • 18.30 - 20.00
 • cu bucurie și determinare
ce și cât?
 • Exercițiu de creare a partenerului prin vizualizare
 • Meditația străveche Partenerul spiritual 
 • Înregistrarea atelierului și separat a meditației
 • Suport și îndrumare din partea mea
97 lei
starter

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • 1 video lesson

$

954
business

One sentence summary of what they get.

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • Personalised Training

$

1200

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rog contactează-mă:

Pe Whatsapp: 0756 433 608

Sau completând formularul de mai jos:

Numele tău*
Email*
Mesaj*
0 of 350