Metoda “Gradinarelii”

Hai sa povestim un pic despre acest sistem…

Relatiile noastre sunt…sunt ele importante in viata noastra?

Sunt mai importante decat banii si sanatatea?

Probabil ca da, deoarece ele pot fi sursa celor mai fericite momente din viata dar pot si sursa celor mai mari dureri, celor mai mari nefericiri.

Daca vrem sa fim fericiti si sa traim intr-o lume fericita, atunci trebuie sa invatam cum sa ne faurim singuri aceasta fericire si sa ne construim relatii implinite.

Sa nu mai cautam in exterior si sa nu mai asteptam de la altii sa ne dea fericirea de care avem nevoie.

Metoda „Gradinarelii” are la baza invataturi budiste  stravechi care ne invata de unde vin toate lucrurile din viata noastra, inclusiv tot ce tine de partenerii nostri. Aceste sunt invataturi despre semintele karmice.

Multe dintre aceste invataturi sunt cuprinse in cartea „Karma iubirii”  – 100 de raspunsuri despre relatia ta scrisa de Geshe Michael Roach – primul occidental din ultimele sase secole care a primit titlul de Geshe (maestru al budismului) la  renumita manastire Sera Mey.

De-a lungul multor ani de cand sustine seminarii in toata lumea, mii de oameni din toate colturile lumii i-au pus intrebari lui Geshe Michael despre relatiile lor. Aceasta carte cuprinde cele mai frecvente 100 de intrebari depre relatii precum si raspunsurile la acestea, bazate pe intelepciunea straveche a Tibetului.

Folosind aceste toate aceste invataturi si metode stravechi, vom invata pas cu pas cum sa ne construim relatia pe care ne-o dorim.

Totodata, insusindu-ne aceste principii si punandu-le in practica, vom avea relati armonioase si cu ceilalti din viata noastra.

Putem obtine relatia implinita numai daca urmam cu perseverenta etapele „Gradinarelii”. Durata procesului va fi in functie de „buruienile” noastre care ne-au adus in situatia de a nu avea partenerul potrivit si relatia implinita.

Spor la plantat 🙂

Livia Soare

 

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe 🙂 Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *