Împreună pentru Totdeauna  

Cum să creezi o relație care va schimba lumea

Ghidul complet pentru a manifesta o relație fericită 

care să facă lumea mai bună

Există patru idealuri în viața amoroasă

01

Să-ți găsești iubitul ideal 

Unii dintre noi nu avem partener în acest moment și ne-am dori să avem; nu putem nega că o relație bună este una dintre cele mai mari surse de fericire în viață. Toți am încercat moduri diferite de a găsi partener: am căutat pe internet, am ieșit în cluburi, am fost la ore de yoga. Uneori funcționează, alteori nu. Cu ajutorul acestui program, noi nu mai căutăm un partener, ci îl plantăm.

02
Să rămâi în relație cu iubitul tău ideal

Uneori găsim un partener care chiar ne  place, dar apoi îl pierdem după câteva luni sau un an. Dacă deja ai partener, stai în fața oglinzii și întreabă-te cu sinceritate: ”Pot spune cu siguranță că partenerul meu nu mă va părăsi în următoarea săptămână sau două?”. Și știm cu toții că astfel de lucruri se întâmplă, chiar și oamenilor care nu se așteaptă. Cu acest program, plantăm semințe care garantează că partenerul va rămâne cu noi.

03

Să fii fericită cu el

Uneori găsim un partener și reușim să rămânem împreună cu acesta, pentru zece sau douăzeci sau treizeci de ani. Însă nimic nu e mai trist pe lume decât doi parteneri care au reușit să rămână împreună, dar se simt nefericiți unul lângă celălalt. Nu vrem doar să rămânem împreună, vrem să fim fericiți împreună. Când folosim sistemul semințelor în mod regulat, relația noastră se îmbunătățește cu fiecare an care  trece.

04

Să faci o lumă mai bună cu partenerul tău

Putem să găsim un partener și să reușim să rămânem împreună și să fim fericiți în casa noastră. Dar mereu vom simți că ceva ne lipsește. Oamenii nu pot fi complet fericiți dacă nu fac ceva pentru ceilalți oameni. Vrem să împărțim ceea ce avem. Un lucru minunat la sistemul semințelor este că simpla plantare a acestor semințe ajută și relațiile tuturor celorlalți din jurul nostru, în mod automat!

Ești pregătită să îți schimbi modul în care creezi relațiile în viața ta?

Vrei să descoperi secretele unei relații de succes și să contribui la crearea unei lumi mai bune cu relația ta?

Fie că ești în căutarea partenerului perfect, dorești să îmbunătățești relația actuală sau vrei să aduci o schimbare pozitivă în lume prin puterea conexiunii tale, acest program este tot ceea ce ai nevoie!

"Împreună pentru Totdeauna" este un program unic, structurat în 4 module esențiale, conceput pentru a te ghida în crearea și menținerea unei relații fericite și împlinite.

Vei învăța nu doar cum să găsești și să păstrezi un partener de viață sau de afaceri, dar și cum să folosești această uniune pentru a aduce un impact pozitiv în lume.

Acest curs este pentru tine dacă:

01


Ești în căutarea acelui partener de viață care să te completeze sau a unui partener de afaceri cu care să împărtășești viziunea ta

02


Dorești să-ți îmbunătățești relațiile pe termen lung, atât în sfera personală, cât și în cea profesională

03


Visezi la o viață în care liniștea și armonia sunt la ordinea zilei, nu doar în relația ta de cuplu, ci în toate interacțiunile tale

04

Te confrunți cu provocări în relațiile tale, fie că sunt personale sau de afaceri, și simți că ai nevoie de o schimbare

Fiecare ființă umană...

trăiește în centrul unei vaste rețele de relații, ca un păinjen care stă în mijlocul unei pânze imense pe care a țesut-o.

Mare parte din viața noastră este amprentată de interacțiunea cu o multitudine de oameni de la serviciu, cu toți membrii familiei, chiar și cu străinii pe care îi întâlnim zi de zi la magazin sau când ne conducem mașina.

Două tipuri de relații

În general, viața noastră este definită de două tipuri de relații:

 - relațiile de acasă cu partenerul de cuplu, cu copii sau cu părinții noștri și cu tot cercul de prieteni.

 - relațiile profesionale cu investitorii noștri, cu partenerii de afaceri, cu furnizorii, cu angajații și cu clienții noștri.

Și toate aceste relații decid în fapt cine suntem noi și determină gradul nostru de fericire. Ele ne ghidează către aspectele pozitive ale vieții și ne determină să facem fapte bune.

Probleme de secole...

Problemele de secole ale oamenilor vin, în principal, de la relațiile nefuncționale. Și mai ales de la relația cu partenerul de viață.

Să ai un partener cu care să te înțelegi bine toată viața poate fi una dintre cele mai mari provocări în viață. 

Modul în care decurge relația de acasă se va reflecta și în modul în care relaționezi și cu ceilalți oameni din jurul tău.

Când merg bine..

relațiile sunt una din cele mai mari surse de bucurii în viață dar atunci când merg prost, pot aduce cele mai mari neplăceri.

Fie că vorbim despre relații personale (de cuplu, de familie, prieteni) sau că vorbim de relații profesionale (colegi, parteneri, investitori, clienți etc.), avem nevoie de relații bune, funcționale, armonioase, pe toată durata zilei.

Când a fost ultima oară când...

ai dedicat timp pentru a te concentra exclusiv pe acțiunile care îți pot aduce relația de cuplu la care ai visat? 

Scopul acestui curs este să te ajute să îți găsești partenerul de care ai nevoie și să îți construiești relația dorită sau să îți îmbunătățești relațiile deja existente.

Principiile pe care se bazează acest curs vizează armonizarea oricărui tip de relație, indiferent de natură sa: amoroasă, familială, colegială, de afaceri, de angajat-șef, de echipă, cu clienții și furnizorii și toate aceste semințe plantate să se regăsească mai târziu în relația cu propriul partener.

În același timp, acest curs te va ajuta să economisești timp și energie prin eliminarea provocărilor din relații. Astfel, la rândul tău, vei aduce armonie în viețile altor oameni, iar aceea să dea mai departe și tot așa - cu toții să contribuim puțin câte puțin la o lume care să strălucească de armonie și bunătate.

Cu ce te va ajuta acest curs?

 1. Pentru cei singuri sau în căutarea unui partener de afaceri:
  • Relații Personale: Acest curs te va ghida în călătoria prin care găsești partenerul ideal și construiești o relație împlinită și durabilă, bazată pe înțelegere și respect reciproc.
  • Relații de Afaceri: Vei învăța cum să identifici și să atragi partenerul de afaceri potrivit, creând o colaborare solidă și eficientă, esențială pentru succesul pe termen lung.
 2. Pentru cei aflați într-o relație sau parteneriat de afaceri:
  • Relații Personale: Acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a elimina tensiunile și neînțelegerile, îmbunătățind comunicarea și înțelegerea reciprocă. Vei învăța cum să fii ascultat(ă) și apreciat(ă) de partener, cum să obții sprijinul acestuia și să construiești o relație armonioasă, în care amândoi contribuiți egal.
  • Relații de Afaceri: Vei descoperi strategii pentru a rezolva conflictele și a îmbunătăți comunicarea în parteneriatul tău de afaceri. Cursul te va ajuta să stabilești o colaborare în care ambii parteneri sunt ascultați și valorizați, contribuind la o atmosferă de lucru pozitivă și productivă.

Prin urmare, indiferent dacă ești în căutarea unei relații personale sau a unui parteneriat de afaceri, acest curs îți va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a construi și menține relații sănătoase și împlinite.


Ce beneficii vei avea dacă participi*:

 • îți va crește încrederea în faptul că poți avea partenerul și relația pe care ți le dorești;
 • vei învăța cum să te bucuri de procesul construirii relației în termenii tăi;
 • elimini resemnarea că nu există partenerul ideal pentru tine;
 • elimini stresul că bărbații au o mulțime de ”red flags” și nu sunt eligibili pentru relație;
 • comunici armonios cu membrii familiei și cu prietenii; cu colegii de serviciu, cu clienții, cu șeful, cu angajații, cu furnizorii, cu partenerii de afaceri;
 • vei fi ascultat(ă) de către cei din jur când ai ceva de spus;
 • îți vor fi luate în considerare sfaturile, opiniile, experiența;
 • obții ajutor și sprijin ori de câte ori ai nevoie de la cei din jur;
 • elimini treptat emoțiile negative (furie, ură, invidie, critică);
 • vei dobândi pace/liniște mentală și sufletească;
 • contribui mai mult la bunăstarea comunității în care trăiești, ceea ce va crește și împlinirea ta sufletească;
 • armonizezi relațiile cu părinții;
 • gestionezi mai repede și mai eficient conflictele relaționale;
 • elimini treptat orice tip de conflictele.

  *toate aceste beneficii vor apărea în timp numai dacă vei pune în practică cu consecvență, o perioadă de timp, tot cei vei primi în curs ca informații și instrumente de lucru.


Ești gata să transformi DE CE-ul pentru a avea o relație împlinită?

Te-ai întrebat cu adevărat DE CE vrei o relație?

Probabil că primele răspunsuri care îți vin sunt de genul: să nu mai fiu singură, să am siguranță financiară, să întemeiez o familie, să am cu cine petrece sărbătorile și concediile etc. Sau dacă vrei un partener de afaceri, răspunsul ar fi de genul: să am cu cine mă sfătui, să împart responsabilitățile, să ne completăm reciproc abilitățile, să creștem profitul etc.

Dar oare, o relație este numai despre atât?

La acest curs vei putea:

 • să intri în profunzimea lui ”DE CE vreau o relație”; 
 • să aprofundezi viziunea despre parteneriatul ideal; 
 • să dobândești mai multă claritate despre ce fel de relație vrei să ai: una comună, așa cum o au toți sau una aparte, prin care să faci lumea mai bună;
 • poate cel mai important - vei învăța cum să folosești relația ca pe o pârghie de creștere în plan personal;


Cum se desfășoară cursul:

01.

Marți, 6 februarie
 • 18.30 - 20.30
 • Cum să plantez Partenerul Ideal
 • Înveți strategii eficiente pentru a atrage partenerul potrivit în viața ta, fie în sfera personală, fie în cea profesională.
 • sesiune de meditație

02. 

Marți, 13 februarie
 • 18.30 - 20.30
 • Cum să mențin relația cât mai mult timp
 • Descoperi secretele unei relații de lungă durată și cum să cultivi o conexiune profundă și durabilă cu partenerul tău.
 • sesiune de meditație

03.

Marți, 20 februarie
 • 18.30 - 20.30
 • Cum să fiu fericită cu el
 • Afli cum să construiești o relație fericită și împlinită, bazată pe respect, înțelegere și iubire, care să dureze cât mai mult.
 • sesiune de meditație

04.

Marți, 27 februarie
 • 18.30 - 20.30
 • O motivație mai înaltă pentru relație!
 • Înveți cum să folosești puterea relației tale pentru a inspira și a aduce schimbări pozitive în comunitatea și lumea din jurul tău.
 • sesiune de meditație

Vino în comunitatea noastră exclusivă de pe Telegram!

Înscrie-te acum și vei deveni parte a unei comunități de oameni dedicați, care, la fel ca tine, doresc să construiască relații semnificative și să aducă un impact pozitiv în lume. În cadrul grupului nostru de Telegram, vei avea acces exclusiv la resurse, sfaturi și suport continuu pe parcursul călătoriei tale.
Vei primi linkul grupului după ce vei achiționa cursul!

Bonus:

O sesiune gratuită de ghidare cu una dintre mentorițele acestui curs

Cine sunt mentorii voștri

Livia Soare

CONSILIER RELAȚII

dESPRE lIVIA

Sunt consilier pe relații și trainer în Sistemul Semințelor, iar misiunea mea este să dau mai departe și altora metoda aplicată de mine, care a dat rezultate magice în a crea relația de cuplu perfectă și relații minunate cu cei din jur.


Din 2016 aplic continuu principiile acestui sistem care mi-a schimbat viața, relațiile și viziunea despre ce înseamnă să faci o lume mai bună prin relația ta de cuplu.

Atunci am aflat pentru prima dată unde și cum pot planta partenerul perfect în viața mea. De atunci și până acum pot spune că rezultatele obținute sunt miraculoase. Atât în plan personal cât și în anturajul meu.

Odată cu relația personală am mai bifat și alte obiective ”spinoase”: relația cu părinții, relația cu cei cu care lucrez, liniște sufletească, încredere de sine, relaxare, eliberarea de anumite comportamente ”păguboase”.

Azi, mă bucur de o viață liniștită și plină de armonie alături de partenerul meu, care mă sprijină în tot ce fac, mă susține și mă ajută să trăiesc cea mai bună perioadă din viața mea, cu atât mai mult cu cât asta vine după 10 ani dureroși de singurătate și relații neîmplinite. 

Ana Ilie

MEDITATION COACH

dESPRE ANA

Sunt fascinată de puterea de creație a minții, iar călătoria mea în SEED SYSTEM a început în 2017, când am descoperit meditația în business, sub îndrumarea lui Geshe Michael Roach la DCI Global. 

Acesta a fost doar începutul. Mi-am luat imediat un coach de perfomanță care m-a susținut să intru în profunzimea SEED SYSTEM. După numai 8 luni, mi-am triplat salariul în cadrul aceluiași angajator și am promovat la HeadQuarter-ul din Marea Britanie. Apoi am început să călătoresc la training-uri cu Geshe Michael Roach, în Germania, Austria, Mexic, SUA și România. În 2019 am devenit trainer SEED SYSTEM, certificat la Sedona College of International Management din SUA, unde m-am specializat în Leadership, Inovație & Creativitate, Time-Management și meditație avansată.

În 2021, am atins un nou nivel în călătoria mea, devenind profesoară de meditație, certificată la Three Jewels NYC – The Enlightenment Studio. Aici, sub tutela lui Hector Marcel, Președintele Three Jewels, am aprofundat tehnicile COFI-medi.

Am predat și ghidat meditație pentru sute de persoane, atât din România, cât și din SUA. Ceea ce mă face cu adevărat specială în lumea meditației este abordarea mea practică a meditației tradiționale provenite din India și Tibet. Participanții la atelierele mele de meditație mărturisesc frecvent că modul meu de a ghida meditația este cu adevărat special și unic. 

Misiunea mea este să te susțin într-o călătorie de descoperire interioară, unde vei învăța nu doar să meditezi, ci să trăiești într-o stare meditativă lipsită de stres și presiune, o stare mintală plină de înțelepciune și iubire.

Prețul cursului

497 lei

Ce este inclus în acest preț:

- 4 întâlniri săptămânale

 - înregistrarea fiecărei sesiuni

 - comunitate exclusivă pe Telegram, doar pentru cei care participă la curs

 - suport și feedback continuu din partea mentorilor, pe toată perioada cursului 


Întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să obțin un partener și relația dorită cu el?

Depinde de cât de mult vei aplica principiile și informațiile din acest curs. Nu se poate estima o perioadă standard pentru găsirea unui partener, deoarece fiecare persoană este unică în felul ei, în funcție de propiul bagaj informațional.

Vreau să plătesc din firmă, se poate emite factură?

Sigur. Emitem factură. Te rugăm să treci datele de facturare (Nume firmă, CUI, adresă) în formularul de înscriere și noi îți vom trimite factura. 

Care este formatul acestui curs?

Întâlniri online, pe Zoom, marțea, timp de 4 săptămâni consecutive, între orele 18:30 – 20:30; deși va exista înregistrarea fiecărei sesiuni, încurajăm maxim participarea live la fiecare sesiune.

Cu ce este diferit acest curs față de alte cursuri despre relații?

E bine să menționăm despre ce este acest curs și mai ales despre ce nu este acest curs.

✅ Acest curs nu este despre a identifica toate acele programe, emoții, traume din copilărie, “preluate” de la părinți, bunici și alte rude, de la foști profesori sau îndrumători sau de la foști parteneri;

✅Acest curs nu este despre cum să îți identifici sau să îți clasifici nevoile și apoi cum să cauți acel partener care să ți le satisfacă. Nu este despre a găsi surse externe de fericire și împlinire (spre ex: daca partenerul meu mi-ar spune de 10 ori pe zi ca mă iubește, aș fi fericit(ă). Sau dacă partenerul meu mi-ar cumpăra cadouri romantice, aș fi fericit(ă) etc).

✅Acest curs nu este despre psihologia relațiilor și nici despre psihologia femeii și a bărbatului.

✅Acest curs nu este despre alții și modul în care ei te pot împlini, ci este numai despre TINE. Acest curs îți va explica mecanismul subtil din spatele relațiilor, îți va explica cum funcționează cu adevărat realitatea și cum toate gândurile noastre ne creează toți oamenii și toate relațiile din viața noastră.

✅Acest curs te va îndruma cum să îți asumi responsabilitatea 100% pentru tot ceea ce ți se întâmplă. 

Ce se întâmplă dacă nu rezonez cu informațiile din program?

Suntem absolut convinse că vei obține cu mult mai mult decât vei investi în acest curs! Dar dacă nu vei fi mulțumită de informațiile primite, poți cere banii înapoi în termen de 7 zile de la data începerii cursului și vei primi banii înapoi fără niciun fel de întrebări. În felul acesta, poți fi sigură că nu ai nimic de pierdut.

Nu mai căuta partenerul acolo unde nu există!

Începe să-l plantezi chiar acum! 

Locurile la curs sunt limitate, pentru a asigura o experiență personalizată și valoroasă fiecărui participant.

Acum este șansa ta de a-ți transforma viața și de a-ți aduce contribuția la o lume mai bună. 

Înscrie-te acum în cursul "Împreună pentru Totdeauna" și începe călătoria ta spre o relație semnificativă!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rog contactează-mă:

Pe Whatsapp: 0756 433 608

Sau completând formularul de mai jos:

Numele tău*
Email*
Mesaj*
0 of 350