Fundamentele relațiilor împlinite

#2 Cum să păstrezi și să fii fericit(ă) cu partenera/partenera

O serie de 3 retreat-uri care să bifeze toate obiectivele unei relații de cuplu


#1 Cum să găsești partenerul/partenera perfect(ă) pentru tine - 17-20 august 2023

#2 Cum să păstrezi și să fii fericit(ă) cu partenera/partenerul - 27-29 octombrie 2023

#3 Cum să-ți duci relația la un nivel superior - decembrie 2023

În acest retreat vei avea parte de:

Relaxare completă

pentru că te rupi de agitația cotidiană și te reconectezi la nevoile tale

Claritate

pentru că îți definești mai bine ce ai de făcut ca să ramâi și să fii fericit(ă) în relația de cuplu.

Ușurare

pentru că vei afla adevăratele cauze pentru care o relație durează în timp și rămâne o relație fericită.

Beneficiile de a participa la un retreat pentru relația ta

1. Vei economisi timp și energie - resurse atât de prețioase în ziua de azi - pe care le risipim adesea folosind metode de relaționare care nu funcționează pe termen lung;

2. Vei avea oportunitatea de a-ți identifica propriile nevoi, dorințe și preferințe într-o relație, fără să uiți și de nevoiele partenerului;

3. Vei scăpa de frica de a pierde partenerul;

4. Vei învăța noi abilități pe care le vei putea folosi toată viața pentru a păstra partenerul lângă tine și pentru a crea o stare de armonie și fericire care să dureze;

5. Mai mult, îi vei putea ajuta și pe ceilalti din viața ta să își refacă relația sau să își rezolve unele probleme punctuale din relație;

6. Prin interacțiunea cu alți participanți, dobândești siguranță în abilitățile tale de a crea relații sănătoase și vei simți mai multă încredere că ești alături de partenerul potrivit cu care să evoluezi;

7. Interacțiunea cu alți participanți care trec prin aceeași experiență ca și tine, îți va oferi sprijin emoțional și un cadru sigur în care se împărtășesc experiențe și se învață unul de la celălalt.

Pentru cine este acest retreat

01


Pentru cei aflați într-un cuplu proaspăt

Pentru cuplurile aflate la începutul relației, acest retreat oferă o șansă de a stabili fundația unei relații sănătoase. Veți învăța cum să vă cunoașteți mai bine, să comunicați eficient și să navigați prin provocările unei relații noi. Acesta este momentul ideal pentru a construi o bază solidă pentru viitorul vostru împreună.

02


Pentru cei aflați într-un cuplu în criză

Pentru cuplurile care se confruntă cu dificultăți sau crize în relația lor, acest retreat poate fi o oportunitate de a vă reconecta și de a găsi modalități de a depăși obstacolele. Vom explora instrumente și tehnici de gestionare a conflictelor, de comunicare și de reconstruire a încrederii pentru a vă ajuta să depășiți momentele dificile.

03


Pentru cei aflați într-un cuplu pe punctul de a se căsători sau de a avea un copil

Pentru cuplurile care se pregătesc să se căsătorească sau să înceapă o familie, acest retreat oferă un cadru solid pentru a vă pregăti pentru viitor. Veți discuta despre valorile și obiectivele voastre comune, despre așteptările în ceea ce privește căsătoria și despre cum să navigați în tranzițiile importante, cum ar fi aducerea unui copil în viața voastră.

04

Pentru cei aflați într-un cuplu cu mulți ani de căsnicie

Chiar și pentru cuplurile cu mulți ani de căsnicie, acest retreat poate aduce o nouă perspectivă și împrospătare în relație. Vă vom ajuta să redescoperiți pasiunea, să vă conectați pe un nivel mai profund și să vă bucurați din plin de viața împreună. Indiferent de câți ani ați petrecut împreună, întotdeauna există loc pentru creștere și dezvoltare într-o relație.

Când a fost ultima oară când...

...ai dedicat timp pentru a te concentra exclusiv pe cauzele care îți pot aduce realtia de cuplu la care ai visat?

Vă invităm într-un retreat în care nimic nu va rămâne la stadiu de teorie. Vom petrece 3 zile efectiv focusați pe cauzele fundamentale pentru păstrarea și fericirea alături de partener, participând la învățături explicate, făcând exerciții practice și mai ales descoperind lucruri noi în ce privește abordarea unei relații.

Felician și Livia vă așteaptă cu drag și bucurie în acest retreat pentru în perioada 27-29 octombrie. Locația este o vilă drăguță, primitoare, aproape de Târgoviște.


Te vei bucura de avantajele unui program de mentorat personalizat, realizat de persoane care au lucrat mulți ani în interior și care au în prezent o relație perfectă și care te pot indruma exact în direcția potrivită.


În timp ce îți încarci bateriile, îți vei clarifica: DE CE-ul relației tale; ce fel de relație vrei să ai; cum vrei să te simți în acea relație și poate cel mai important lucru: dacă și cum vrei să crești în acea relație!

Vor fi câteva zile în care odihna fizică se va împleti cu cercetarea interioară. Vom găti și vom mânca împreună în vilă, pentru a ne cunoaște mai bine, pentru o mai bună coeziune de grup prin care să creăm atmosferă de siguranță și încredere.

De ce să vii cu noi în retreat:

 1. Îmbunătățirea Comunicării
  Vom explora nu doar modurile practice de comunicare, ci și modalitățile de conectare spirituală prin comunicare empatică. Veți învăța să vă exprimați mai bine nevoile, dorințele și gândurile, ceea ce poate duce la o înțelegere mai profundă și la consolidarea relației.
 2. Gestionarea Conflictelor cu Înțelepciune
  În cadrul retreat-ului nostru, veți descoperi cum să abordați conflictele dintr-o perspectivă mai înaltă și să găsiți soluții care să ducă la creșterea spirituală a ambilor parteneri. Vom explora modalități de rezolvare a conflictelor cu compasiune și înțelegere.
 3. Creșterea Conexiunii Spirituale
  Relația de cuplu poate fi o călătorie spirituală în sine. Vom explora modalități de a vă conecta mai profund cu partenerul vostru la nivel spiritual și de a vă îmbogăți conexiunea prin practici și ritualuri care să vă aducă mai aproape.
 4. Descoperirea Pasiunii și Bucuriei
  Spiritul și pasiunea nu trebuie să lipsească dintr-o relație fericită. Vom ajuta cuplurile să redescopere sau să revitalizeze pasiunea și bucuria în relația lor, prin exerciții și discuții care să vă ajute să vă reconectați cu aceste aspecte esențiale ale vieții de cuplu.
 5. Creșterea Conștientizării Despre Sine și Despre Celălalt
  În cadrul aspectului spiritual al retreat-ului, veți călători în interiorul vostru și veți descoperi aspecte noi ale personalității voastre și ale partenerului vostru. Această conștientizare profundă vă va ajuta să vă înțelegeți mai bine și să vă sprijiniți reciproc în creșterea personală.
 6. Latura Spirituală al Relației
  Participarea la acest retreat nu numai că vă va ajuta să dezvoltați o relație mai puternică și mai fericită, ci vă va încuraja și să explorați latura spirituală a conexiunii voastre cu partenerul vostru. Cu această abordare deosebită, veți putea experimenta o transformare profundă și să vă bucurați de o relație îmbogățită la nivel spiritual și uman.


Ce reprezintă acest retreat?

Înțelegerea profundă a fricilor legate de relații: 
Dezvăluim secretele ascunse ale fricilor tale legate de relații, oferindu-ți instrumentele pentru a le depăși.  Așa că  Descoperi libertatea de a iubi fără frică."

Metode practice pentru construirea unei relații fericite
Înveți cum să plantezi semințele unei relații durabile și fericite. Așa că "Transformi relația într-o grădină de iubire înfloritoare."

Conexiuni autentice cu alți participanți
Vei face parte dintr-o comunitate de oameni cu interese similare, gata să împărtășească experiențe și să ofere sprijin. Așa că Descoperi prieteni noi pentru a te susține în călătoria ta către o relație mai fericită."

Experiențe de învățare transformative
Sesiunile noastre interactive îți vor oferi cunoștințe și abilități esențiale pentru a-ți îmbunătăți relația. Așa că
"Inveți, crești, și iubești mai profund."

Relaxare și regenerare
Retreat-ul nostru este un sanctuar de liniște și refacere, unde poți să-ți recapeți echilibrul și să te conectezi cu sinele tău. Așa că "Înveți să te iubești pe tine însuți, pentru a putea iubi și pe ceilalți."

Garanția unei relații mai împlinite
Dăm o garanție de satisfacție pentru că suntem siguri că vei pleca cu instrumentele necesare pentru a-ți transforma relația într-una mai fericită și împlinitoare. Așa că "Investești în tine și în relația ta pentru un viitor mai luminos."


Conștientizări pe care le vei avea

Siguranța Emoțională Conduce la Fericire și Încredere

Descoperi că siguranța emoțională este un fundament esențial pentru fericire și încredere într-o relație.

Când se simt în siguranță în relație, partenerii sunt mai dispuși să împărtășească vulnerabilitățile și să își exprime nevoile.

Aceasta poate duce la o creștere a încrederii reciproce și la o relație mai împlinită și mai fericită.

Autocunoașterea și Creșterea Personală Sunt Fundamentale

Un alt aspect important pe care participanții îl pot conștientiza este că autocunoașterea și creșterea personală joacă un rol vital în siguranța și fericirea relației lor.

Prin înțelegerea mai profundă a propriei lor identități, a valorilor și a obiectivelor lor, ei pot contribui la o relație mai autentică și mai satisfăcătoare.

Realizarea propriei dezvoltări personale îi ajută să aducă mai multă înțelegere și susținere în relația lor cu partenerul.

Nu mai aștepta! Fă primul pas către relația de cuplu ideală pentru tine!


Programul de retreat

02. 

Vineri, 27 octombrie
 • 12.00 - 12.30 - ne întâlnim la locație - Vila Sirius și ne cazăm
 • 12.30 -15.00 - luăm prânzul în oraș + cumpărături
 • 15:00 -16:00 - să ne cunoaștem mai bine!
 • 16:00 - 20:00 - activitate practică pentru conștientizare mentală - setare obiective + identificarea blocajelor din relație
 • 20:00 - 21:00 - pregătim împreună cina
 • 21.00 - până la culcare - împărtășire idei/conștientizări; jocuri/relaxare sau discuții libere sau 1 la 1 cu îndrumătorii.

03.

Sâmbătă, 28 octombrie
 • 8:00 -9:00 - sesiune de yoga
 • 9:00 - 10:00 - pregătim împreună micul dejun
 • 10:00 - 14:00 - principii străvechi pentru relații reușite și Meditație - part I
 • 14:00 - 16:00 - luăm prânzul (în oraș sau acasă)
 • 16:00 - 20.00 -  - principii străvechi pentru relații reușite și Meditație - part II
 • 20:00 - 21:00 - pregătim împreună cina
 • 21:00 - împărtășire idei/conștientizări; jocuri/relaxare sau discuții libere sau 1 la 1 cu îndrumătorii.

04.

Duminică, 29 octombrie
 • 8:00 -9:00 - sesiune de yoga
 • 9:00 - 10:00 - pregătim împreună micul dejun
 • 10:00 - 13:00 - meditație, discuții finale, cercul de recunoștință, scrisoarea către sinele meu viitor, plan de acțiune și închidere
 • 13:00 - prânz împreună și drumetie în natură, vizitam Schitul rupestru Cetăţeni, în Munții Leaota (dacă vor participanții)

Bonus:

O sesiune gratuită de consiliere cu unul dintre trainerii acestui retreat.

Ei sunt gazdele voastre

Livia Soare

CONSILIER RELAȚII

dESPRE lIVIA

Sunt consilier pe relații și trainer în Sistemul Semințelor, iar misiunea mea este să dea mai departe și altora metoda aplicată de mine, care a dat rezultate magice în a crea relația de cuplu perfectă și relații minunate cu cei din jur.


Din 2016 aplic continuu principiile acestui sistem care mi-a schimbat viața, relațiile și viziunea despre ce înseamnă să faci o lume mai bună prin relația ta de cuplu.

Atunci am aflat pentru prima dată unde și cum pot planta partenerul perfect în viața mea. De atunci și până acum pot spune că rezultatele obținute sunt miraculoase. Atât în plan personal cât și în anturajul meu.

Odată cu relația personală am mai bifat și alte obiective ”spinoase”: relația cu părinții, relația cu cei cu care lucrez, liniște sufletească, încredere de sine, relaxare, eliberarea de anumite comportamente ”păguboase”.

Azi, mă bucur de o viață liniștită și plină de armonie alături de partenerul meu, care mă sprijină în tot ce fac, mă susține și am ajuns să trăiesc zi de zi ceea ce nici în vis nu credeam că ar fi posibil să mi se întâmple. Mai ales după cei 10 ani dureroși de singurătate sau relații disfuncționale ce au lăsat răni adânci de ambele părți.

Felician Solomon

MINDSET&SKILL MENTORING

dESPRE FELICIAN

”Fii exemplul pe care vrei să îl vezi în lume” - este rădăcina credințelor mele.

Încă din adolescență am fost atras de principiile de viață asiatice astfel că în drumul meu am practicat numeroase sisteme de dezvoltare personală. Am practicat Reiki Usui peste 13 ani și sunt fizionomist - specialist în arta citirii chipului Mian Xiang, am deținut propria mea afacere, am lucrat în avocatură timp de 4 ani dar inima me se întorcea mereu la psihologie, dezvoltare personală și învățături străvechi.

În 2018 am descoperit sistemul Șlefuitorului de Diamante și am găsit astfel răspunsul la toate întrebările despre mecanismul de funcționare al tuturor lucrurilor, întrebări pe care le căutam de o viață întreagă!


Simt că în sfârșit mi-am găsit menirea și am decis să împărtășesc această comoară, astfel că în septembrie 2020 am participat pentru prima dată la Sesiunea academică SCIM a colegiului din Sedona, pentru a deveni îndrumător acreditat în sistemul Diamond Cutter.

Costurile retreat-ului

800 lei

La care se adaugă:


 - 200 lei/persoană/2 nopți

 - mesele de prânz (și le plătește fiecare)

 - costurile pentru micul dejun și cină (vom vedea la fața locului, vom cumpăra împreună)

 - transportul (și-l asigură fiecare sau se plătește la comun)Ce spun foștii participanți la taberele noastre

Constanța Osipov, Chișinău

Meditațiile și tehnicile speciale pe care ni le-au propus trainerii noștri, Livia și Felician, și pe care le-am practicat în acest retreat, m-au ajutat să-mi deschid inima, să-mi permit să fiu sensibilă și adevărată, să privesc cu sinceritate în inima mea și astfel să pot privi în inima altora. 

Am regăsit înăuntrul meu putere, motivație, dorința de a ajuta oamenii, înțelegerea că toți au nevoie de iubire. Am apreciat faptul că am putut cunoaște oameni noi și am comunicat cu plăcere.

Ray Grigoriu, București

M-am simțit foarte bine, toată lumea a venit deschisă și a participat 100% la toate exercițiile, iar eu personal m-am bucurat și de exercițiile de yoga, pentru că nu am prea făcut inainte.

Ca rezultat, mi-am clarificat multe dintre provocările pe care le aveam și am învățat să le gestionez mai bine, sau chiar să reduc mult din intensitatea lor.

Retreatul este esențial pentru mine să mă concentrez pe evoluție

Le mulțumesc Liviei și lui Felician pentru căldura cu care ne-au primit și învățat, precum și pentru crearea unei atmosfere de siguranță, în care fiecare a putut să devina vulnerabil fără teamă.

Marius R., Bistrița

Încep prin a mulțumi în primul rând pentru experiența oferita de voi. A fost ceva nou și neașteptat senzorial pentru mine. Mulțumesc pentru atenția oferită mie. Am simțit ceva mai mult către mine, decât către ceilalți. Poate a fost doar impresia mea. Dar vă sunt recunoscător profund. Apreciez momentele. Apreciez atenția. Apreciez compania avută. Vă sunt recunoscător pentru fiecare moment în parte. Vă doresc infinit momente de pace interioară și înălțare spirituală. E un drum nou deschis mie pe care sper să fiu demn al urma.

Bogdan Petroiu, București -

Prima conștientizare pe care am avut-o din primele ore de retreat, a fost că acest program nu va fi unul ușor deoarece cei doi traineri au o abordare directa și sincera care se uită la problemele reale din spatele dificultăților cursanților de a atrage și de a păstra un partener în viața lor.

De asemenea feedback-ul trainerilor a fost important pentru mine, iar faptul ca cei 2 sunt bărbat si femeie aduce un plus de echilibru deoarece primești răspunsuri diferite din perspectiva ambelor sexe. Livia si Felician au experienta în ceea ce fac și vin cu răspunsuri simple, de impact, la care poate că nu te gândești, deoarece te privesc din exterior și pot observa cu ușurință cum te comporți în relațiile cu ceilalți.

Cristiana Oprea, București -

Retreatul cu Livia si Felician a fost o experienta vesela dar si profunda in acelasi timp. Conectarea prin joc si dans ajuta mult la conectarea cu grupul si autocunoaștere.

Practic am reusit să ne deschidem inimile in doar 2 zile. Noțiunile introductive în sistemul semințelor, un sistem foarte valoros, sunt potrivite pentru începători și o reamintire pentru cei mai avansați. Locația în plină natură și programul de exercitii fizice în aer liber au ajutat cu un boost de energie și relaxare.

Diana Vestineanu, București -

Vă mulțumesc din suflet pentru weekendul care a trecut, pentru resurse, pentru practici, pentru trăiri, energii și muzica wow! A fost mai mult decât o experiență, a fost o poartă deschisă către transformarea oricărei experiențe.
Imediat după retreat am avut nevoie să se așeze informația, să înțeleg mai bine ce simt, ce sunt si ce nevoi am.

În toate aceste 4-5 zile de la terminarea retreatului, nu a fost nicio zi în care să nu simt stări extraordinare în corp, și parcă s-au spart niste bule, s-au copt niște înțelegeri, și cel mai puternic și important pentru mine, s-a deschis o portiță în inimă, sau de fapt am învățat să deschid poarta sufletului meu, și m-a fascinat faptul că, ce anume mergea la nimereală înainte, acum pare că sunt în cooperare mai bună cu corpul meu și am reusit să intru mai profund în meditație și să-mi activez puterea inimii.

A fost accesata o emoție noua din sufletul meu, o stare de recunostinta ghidata si protejata atat de frumos si intens din partea ghizilor, care m-a bucurat enorm si mi-a adus o liniste si incredere...da....INCREDERE in puterea mea (din mintea si inima mea).

Vania Limban, București

Pentru mine, deși poate cineva s-ar gândi că nu și-ar fi avut sens prezența mea la acest "Retreat de Relații” la o vârsta la care mulți au renunțat definitiv la ideea unui partener/partenere, ei bine pe mine chiar m-a ajutat să încep să reflectez la relațiile cu părinții mei, cu fiul meu, să vad unde am plantat seminte rele; să-mi evaluez stima de sine, impactul emoțiilor senzoriale.

Exercițiile incluse de Livia si Felician în practica retreat-ului sunt foarte bune si profunde, ele  au reușit în ceea ce mă privește să înțeleg importanta lui "mulțumesc și sunt recunoscătoare", dar și faptul că, dacă vrei sa schimbi ceva și să atragi un partener ideal și relații de suflet, totul pornește de la a te deschide către cei din jur și a-i ajuta.

Daniel Trunchi, Germania

Experiența din acest retreat a fost unică pentru mine, a fost pentru prima dată când am participat la acest gen de activitate.

Ne-am jucat, am meditat, am dansat, am plâns, am ras, ne-am cunoscut mai bine, am aflat mai multe despre sistemul semințelor, am aflat mai multe despre fricile mele și cum sa lucrez cu ele, a fost o experiență super faina pe care mi-aș dori sa o mai practic și pe viitor.

Vă mulțumesc mult pentru ceea ce faceți!

Diana Vestineanu continuare

Impactul cel mai mare pe care îl simt asupra mea, este ca am reusit sa schimb sensul si directia unor emoții atat de puternice, si sa le amplific spre beneficiul meu si al tuturor din jurul meu, si a fost pentru prima data cand am gestionat atat de bine niste emoții care in mod normal mă blocau total. Am simțit ca s-a schimbat o setare mentala legata de puterea conexiunii dintre minte si inima, parca au început sa comunice ceva mai bine.

Mulțumesc din suflet si din minte :) pentru acest ghidaj, pentru practicile recomandate, pentru transformarea perspectivei asupra vieții...de zi cu zi, care parcă face să fie mai ușor de gestionat, împărțită viața pe bucati, pe zile, si fiecare zi se aseaza parca ceva mai bine, si le influențează pe celelalte, ca un DOMINO. Fascinant ce am simțit în corp, si ce continui să simt după acele zile. Vă iubesc, mă inclin, vă sunt profund recunoscatoare!

Felicitări pentru echipa si pentru ceea ce aduceți minunat în lume! Vă mulțumesc!

Întrebări frecvente

Despre organizare

Dacă nu am mașină, cum pot face?

Ne anunți din timp și ne organizăm cu toții, în funcție de cine are mașină și ne poate ajuta cu transportul.

Vreau să plătesc din firmă, se poate emite factură?

Sigur. Emitem factură. Te rugăm să treci datele de facturare (Nume firmă, CUI, adresă) în formularul de înscriere și noi îți vom trimite factura. 
Factura o vom emite și pentru persoane juridice, de aceea te rugăm să îți lași datele de facturare în formularul de înscriere.

Ce alte detalii organizatorice mai trebuie să știm?

1. Vom face cumpărături împreună și vom găti micul dejun și cina și vom împărți cheltuielile în mod egal. Face parte din coeziunea și scopul retrreat-ului, să facem asemenea activități împreună
2. Poți să îți mai aduci rogodele de ronțăit pentru tine și pentru ceilalți, dacă te știi că mai iei gustare între mese.
3. La locație avem apă de băut de izvor
4. Prânzul îl vom lua undeva la un restaurant din zonă sau vom comanda la locație.

5. Vom face sesiuni de yoga - deci e nevoie să îți iei echipament lejer de sport + saltea de yoga

Despre locație

Adresa locației

Vila Sirius, Str.Plaiului nr 5 sat Caprioru Com Tatarani jud Dâmbovița

Facilitățile locației

Distanța față de București

Vila este la aprox. 130km pe drumul spre Câmpulung

pentru mentori

Sunt suficiente 2 zile pentru învăța ceva?

Principiile și metodele predate pe parcursul celor 2 jumate zile pot fi folosite pe tot parcursul vieții. Ele fac parte din programe testate de-a lungul anilor de către mentorii din acest retreat

Ce se întâmplă daca am nevoie de mai mult ajutor pentru a integra experiența predată în retreat?

Cu cel mai mare drag Felician și Livia îți stau la dispoziție într-o ședință 1 la 1 după finalizarea retreat-ului pentru a te ajuta să pui in practică și să integrezi experiența retreat-ului.

Pot lua contact cu mentorii după retreat?

Desigur, parte din cadoul nostru pentru toți participanții, pe lângă ședințe de 1 la 1 in timpul retreat-ului, mai este și o ședință de consiliere gratuită, unde poți întreba orice dorești.

”Există o singură fericire în această viață: să iubești și să fii iubit”
George Sand
Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne găsești aici:
 • Mihai Felician Solomon  
 • solomonmfelician@gmail.com  
 • 0722 288 929  

”Dacă vrei ca relația ta să ajute lumea, tot ce ai de făcut este să o faci să fie o relație împlinită”
Geshe Michael Roach

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne găsești aici:
 • Livia Soare 
 • soare.livia@gmail.com  
 • 0756 433 608