Fundamentele relațiilor împlinite

#1 Cum să găsești partenerul/partenera perfect(ă) pentru tine

O serie de 3 retreat-uri care să bifeze toate obiectivele unei relații de cuplu


#1 Cum să găsești partenerul/a perfect(ă) pentru tine - 17-20 august 2023
#2 Cum să rămâi și să fii fericit(ă) cu partenera/partenerul - octombrie 2023
#3 Cum să-ți duci relația la un nivel superior - decembrie 2023

În primul retreat vei avea parte de:

Relaxare completă

pentru că te rupi de agitația cotidiană și te reconectezi la nevoile tale

Claritate

pentru că îți definești mai bine viziunea ta despre partener și relația ideală pentru tine

Ușurare

pentru că vei afla adevărata cauza care îți va aduce partenerul/a dorită.

Beneficii

 - Unul din marile beneficii este că vei economisi timp și energie căutând partenerul -resurse atât de prețioase în ziua de azi;

 - vei oportunitatea de a-ți explora propriile nevoi, dorințe și preferințe într-o relație, vei explora și clarifica valorile și prioritățile tale personale într-o relație;
 - acest lucru te poate ajuta să creezi mai ușor un partener potrivit, cu care să ai valori și obiective de viață similare;
 - vei învăța noi abilități pe care le voi putea folosi toata viața și mai mult îi vei putea ajuta și pe ceilalti să își găsească partenerul ideal pentru ei;
 - prin interacțiunea cu alți participanți, poți câștiga încredere în abilitățile tale de a avea relații sănătoase și te vei simți mai încrezător în căutarea partenerului potrivit;
 - interacțiunea cu alți participanți care trec prin aceeași experiență ca și tine, îți va oferi sprijin emoțional și un cadru sigur în care se împărtășesc experiențe și se învață unul de la celălalt.

Pentru cine este acest retreat

01


Pentru cei care nu vor să creadă in idei precum ”așa e viața/așa sunt oamenii”, “am deja o vârstă”, “am ghinion”, “poate sunt făcut(ă) să fiu singur(ă)”

02


Pentru cei care consideră că găsirea unui partener este100% asumare personală

03


Pentru cei care chiar cred că își pot crea singuri viața așa cum și-o doresc

04

Pentru cei care s-au săturat pur și simplu să mai fie răniți de tot felul de parteneri nepotriviți

Când a fost ultima oară când...

...ai dedicat timp pentru a te focaliza exclusiv pe cauzele care îți pot aduce realtia de cuplu la care ai visat?

Vă invităm într-un retreat în care nimic nu va rămâne la stadiu de teorie. Vom petrece 4 zile efectiv focusați pe cauzele fundamentale pentru  “a găsi” partenerul perfect pentru noi, participând la învățături explicate, făcând exerciții practice și mai ales descoperind lucruri noi, jucându-ne și dansând.

Felician și Livia vă invită într-un retreat pentru a afla cum să gasim partenerul perfect pentru noi, în perioada 17-20 august. Locația este o vilă drăguță, primitoare, aproape de Târgoviște.

Vor fi câteva zile în care odihna fizică se va împleti cu cercetarea interioară. Vom găti și vom mânca împreună în vilă, pentru a ne cunoaște mai bine, pentru o mai bună coeziune de grup prin care să creăm atmosferă de siguranță și încredere.


De ce să vii cu noi în retreat:

Te-ai simțit izolat(ă), stresat(ă) și simți că parcă nu mai ai încredere în oameni și în tine? Nu ești singurul! Pandemia ne-a schimbat viețile și ne-a făcut să fim mai reticenți în ceea ce privește interacțiunea cu ceilalți.

Dar relațiile interumane sunt extrem de importante pentru starea noastră de bine, iar un retreat organizat de mentori specializați în sistemul semințelor, poate fi cheia pentru a te ajuta să aduci claritate in cauzele care te aduc alaturi de partenerul ideal pentru tine.


În cadrul retreat-ului, vei învăța cum să identifici tiparul metal ce trebuie plantat pentru a avea relatia de cuplu pe care ți-o dorești. Și cum să folosești această înțelepciune pentru a-ți schimba modul de gândire și de acțiune. Vom explora împreună modalitatea perfecta pentru tine pentru a nu te mai mulțumi cu “ceea ce vine”.


Când știi ce vrei, atunci nu te vei mai mulțumi cu tot ceea ce ți se oferă!


Ce reprezintă acest retreat? 

Pe lângă toate acestea, vei avea ocazia să te relaxezi și să te concentrezi asupra propriei persoane, fără a fi distras(ă) de agitația vieții cotidiene.


Acesta este un moment ideal pentru a te dedica dezvoltării personale și de a redescoperi ce îți dorești cu adevărat în relația de cuplu.


În plus, vei fi înconjurat(ă) de o comunitate de oameni care au acelasi obiectiv ca si tine, ceea ce va crea un mediu de învățare și susținere reciprocă.


Gândește-te un pic…când mergi la cumpărături îți faci o lista cu ceea ce îți ai nevoie. În același timp, niciodată nu e indicat să mergi la cumpărături când îți e foame, pentru că te vei trezi în coș cu lucruri de care nu ai nevoie. 

La fel este și cu relațiile, dacă pleci la “cumpărături” când te simți singur(ă), te vei trezi lângă tine cu ceea ce nu vrei, nu cu ceea ce ai nevoie.


Ce beneficii vei avea:

Te vei bucura de avantajele unui program de mentorat personalizat realizat de o persoana care a lucrat mulți ani de zile la ea și care are în prezent o relație perfectă și care te poate indruma exact în direcția potrivită. 

În timp ce îți încarci bateriile, îți vei clarifica: DE CE vrei o relație; viziunea despre viitorul partener(a) ideal(ă); ce fel de relație vrei să ai; cum vrei să te simți în acea relație și poate cel mai important cum vrei să crești în acea relație!

Nu mai aștepta! Fă primul pas către relația de cuplu ideală pentru tine!


Programul de retreat

01.

Joi, 17 august
 • 12.00 - 12.30 - ne întâlnim la locație - Vila Sirius și ne cazăm
 • 12.30 -15.00 - luăm prânzul în oraș + cumpărături
 • 15:00 -16:00 - să ne cunoaștem mai bine!
 • 16:00 - 20:00 - activitate practică pentru conștientizare mentală- setare obiective, identificare blocaje folosind unul dintre cele mai interesante board game-uri de dezvoltare personală.
 • 20:00 - 21:00 - pregătim împreună cina
 • 21.00 - până la culcare - împărtășire idei/conștientizări; jocuri/relaxare sau discuții libere sau 1 la 1 cu îndrumătorii.

02. 

Vineri, 18 august
 • 8:00 - 9:00 - trezirea, stretching și meditație
 • 9:00 - 10:00 - pregătim împreună micul dejun
 • 10.00 - 12.00 - curs despre mecanismul subtil al relațiilor - metoda din Sistemul Semințelor și Meditație
 • 12.30 -15.00 - luăm prânzul în oraș
 • 15.00 - 19.00 - drumetie în natură, vizitam Schitul rupestru Cetăţeni, în Munții Leaota
 • 19:00 - 20:00 - pregătim împreună cina
 • 21.00 - până la culcare - împărtășire idei/conștientizări; jocuri/relaxare sau discuții libere sau 1 la 1 cu îndrumătorii.

03.

Sâmbătă, 19 august
 • 8:00 -9:00 -  trezirea, stretching și meditație
 • 9:00 - 10:00 - pregătim împreună micul dejun
 • 10:00 - 13:00 - principii străvechi pentru relații reușite și Meditație
 • 13:00 - 15:00 - luăm prânzul în oraș
 • 15:00 - 17:00 -  exerciții senzoriale de conectare interioară folosind dansul și metoda Ho’oponopono
 • 17:00 - 19:00 -  împărtășire idei/conștientizări; jocuri/relaxare, biliard, ping pong, darts, mers cu bicicleta sau discuții libere sau 1 la 1 cu îndrumătorii.
 • 19:00 - 20:00 - pregătim împreună cina
 • 21:00 - până la culcare - program de voie

04.

Duminică, 20 august
 • 8:00 -9:00 -  trezirea, stretching și meditație
 • 9:00 - 10:00 - pregătim împreună micul dejun
 • 10:00 - 13:00 - discuții finale, cercul de recunoștință,  scrisoarea către sinele meu viitor, plan de acțiune și închidere
 •  13:00 - prânz împreună sau plecare

Bonus:

O sesiune gratuită de consiliere cu unul dintre trainerii acestui retreat.

Ei sunt gazdele voastre

Livia Soare

CONSILIER RELAȚII

dESPRE lIVIA

Sunt consilier pe relații și trainer în Sistemul Semințelor, iar misiunea mea este să dea mai departe și altora metoda aplicată de mine, care a dat rezultate magice în a crea relația de cuplu perfectă și relații minunate cu cei din jur.


Din 2016 aplic continuu principiile acestui sistem care mi-a schimbat viața, relațiile și viziunea despre ce înseamnă să faci o lume mai bună prin relația ta de cuplu.

Atunci am aflat pentru prima dată unde și cum pot planta partenerul perfect în viața mea. De atunci și până acum pot spune că rezultatele obținute sunt miraculoase. Atât în plan personal cât și în anturajul meu.

Odată cu relația personală am mai bifat și alte obiective ”spinoase”: relația cu părinții, relația cu cei cu care lucrez, liniște sufletească, încredere de sine, relaxare, eliberarea de anumite comportamente ”păguboase”.

Azi, mă bucur de o viață liniștită și plină de armonie alături de partenerul meu, care mă sprijină în tot ce fac, mă susține și am ajuns să trăiesc zi de zi ceea ce nici în vis nu credeam că ar fi posibil să mi se întâmple. Mai ales după cei 10 ani dureroși de singurătate sau relații disfuncționale ce au lăsat răni adânci de ambele părți.

Felician Solomon

MINDSET&SKILL MENTORING

dESPRE FELICIAN

”Fii exemplul pe care vrei să îl vezi în lume” - este rădăcina credințelor mele.

Încă din adolescență am fost atras de principiile de viață asiatice astfel că în drumul meu am practicat numeroase sisteme de dezvoltare personală. Am practicat Reiki Usui peste 13 ani și sunt fizionomist - specialist în arta citirii chipului Mian Xiang, am deținut propria mea afacere, am lucrat în avocatură timp de 4 ani dar inima me se întorcea mereu la psihologie, dezvoltare personală și învățături străvechi.

În 2018 am descoperit sistemul Șlefuitorului de Diamante și am găsit astfel răspunsul la toate întrebările despre mecanismul de funcționare al tuturor lucrurilor, întrebări pe care le căutam de o viață întreagă!


Simt că în sfârșit mi-am găsit menirea și am decis să împărtășesc această comoară, astfel că în septembrie 2020 am participat pentru prima dată la Sesiunea academică SCIM a colegiului din Sedona, pentru a deveni îndrumător acreditat în sistemul Diamond Cutter.

Costurile retreat-ului

700 lei

La care se adaugă:


 - 300 lei/persoană/3 nopți

 - mesele de prânz (și le plătește fiecare)

 - costurile pentru micul dejun și cină (vom vedea la fața locului, vom cumpăra împreună)

 - transportul (și-l asigură fiecare sau la comun)Întrebări frecvente

Despre organizare

Dacă nu am mașină, cum pot face?

Ne anunți din timp și ne organizăm cu toții, în funcție de cine are mașină și ne poate ajuta cu transportul.

Vreau să plătesc din firmă, se poate emite factură?

Sigur. Emitem factură. Te rugăm să treci datele de facturare (Nume firmă, CUI, adresă) în formularul de înscriere și noi îți vom trimite factura. 
Factura o vom emite și pentru persoane juridice, de aceea te rugăm să îți lași datele de facturare în formularul de înscriere.

Ce alte detalii organizatorice mai trebuie să știm?

1. Vom face cumpărături împreună și vom găti micul dejun și cina și vom împărți cheltuielile în mod egal. Face parte din coeziunea și scopul retrreat-ului, să facem asemenea activități împreună
2. Poți să îți mai aduci rogodele de ronțăit pentru tine, dacă te știi că mai iei gustare între mese.
3. La locație apa de la robinet este potabilă, e apă de izvor chiar
4. Prânzul îl vom lua undeva la un restaurant din zonă.

Despre locație

Adresa locației

Vila Sirius, Str.Plaiului nr 5 sat Caprioru Com Tatarani jud Dâmbovița

Facilitățile locației

Distanța față de București

Vila este la aprox. 130km pe drumul spre Câmpulung

pentru mentori

Sunt suficiente 2 zile pentru învăța ceva?

Principiile și metodele predate pe parcursul celor 2 zile pot fi folosite pe tot parcursul vieții. Ele fac parte din programe testate de-a lungul anilor de către mentorii din acest retreat

Ce se întâmplă daca am nevoie de mai mult ajutor pentru a integra experiența predată în retreat?

Cu cel mai mare drag Felician și Livia îți stau la dispoziție într-o ședință 1 la 1 după finalizarea retreat-ului pentru a te ajuta să pui in practică și să integrezi experiența retreat-ului.

Pot lua contact cu mentorii după retreat?

Desigur, parte din cadoul nostru pentru toți participanții, pe lângă ședințe de 1 la 1 in timpul retreat-ului, mai este și o ședință de consiliere gratuită, unde poți întreba orice dorești.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, scrie-ne te rog aici:

Mihai Felician                                              

0722 288 929                                               

solomonmfelician@gmail.com  

Livia Soare

0756 433 608

soare.livia@gmail.com