Despre mine

Te salut cu bucurie 🙂

Numele meu este Livia Soare și în 14 februarie 2017 am pornit proiectul ”Relații împlinite” cu motivația puternică de a oferi oamenilor o altă metodă prin care să obțină de fiecare dată orice își doresc de la relațiile și de la oamenii din viața lor.  Este o metodă cu totul nouă în România, deși această metodă își are rădăcinile în învățăturile vechi de 2.500 ani din Asia antică. O metodă care funcționează de fiecare dată, dacă este aplicată în mod corect.

Sunt de profesie jurist și timp de 17 ani am lucrat în domeniul dreptului muncii iar în plan personal, timp de 40 ani nu am avut nici o relație la locul ei :).  După multe cursuri și școli spirituale parcurse, tot nu am găsit răspunsul la întrebările: de ce nu am viața și relațiile pe care mi le doresc? De ce fac lucruri ”rele” deși eu sunt o persoana bună? De ce nu pot avea și eu relații faine, așa cum alții le au în mod firesc?

Până în toamna lui 2015 când am luat contact cu învățăturile Șlefuitorului de Diamante, urmând apoi un pogram de coaching de 6 luni în care am fost inițiată și îndrumată pas cu pas pe acest nou drum. Dacă timp de 40 ani tot ce am învățat din relații a fost  ”așa nu se face” și nu știam cum altfel se face. Dar după ce am început să înțeleg și să integrez aceste principii, am învățat că ”așa chiar se face”.

Sunt aproape 3 ani de când aplic toate aceste concepte și tehnici în fiecare zi, timp în care, în mod miraculos, relațiile vechi s-au transformat,  relația cu părinții mei s-a armonizat considerabil, multe persoane nepotrivite au ieșit de la sine din viața mea, iar alți oameni, cu totul diferiți de cei cu care eram obișnuită, au intrat încet încet, dând o motivație mai înaltă vieții mele. Iar eu, nu am fost niciodată mai liniștită și mai senină ca acum.

Dar cel mai mare câștig al aplicării acestor principii este că se simplifică foarte mult modul de gândire și se economisește multă energia mentală și emoțională.  Emoțiile se rafinează. Totul e simplu, foarte logic și ușor de înțeles iar atunci când apar provocări, abodarea se face cu minim de energie. Și multe din experiențele prezente se produc într-un mod mult mai ușor de gestionat, față de momentele trecute când se întâmplau și mă deraiau mental și emoțional. Și nu am mai repetat toate acele experiențe neplăcute după care se derula viața mea.

De 3 ani parcurg și aprofundez zi de zi această cale. Văd în fiecare zi rezultatele în relațiile și în experiențele mele. Acum, cu multă recunoștință și bucurie, le dau mai departe printr-un program de coaching unu-la-unu acelor persoane care vor să meargă la un nivel mai profund în relațiile lor.

În cadrul ședintelor de coaching utilizez o serie de concepte și instrumente de lucru ce aparțin sistemului Șlefuitorului de Diamante pe care le aplic în fiecare zi și am văzut cum funcționează și ce rezultate aduc.

 

Vrei să afli acum cei 4 pași pentru a avea partenrul dorit?

Îți ofer gratuit 1 ședință de coaching pentru a afla răspunsurile la provocările tale!

”Dacă ești cu adevărat recunoscător, ce faci? Dai mai departe” 

Experiență oficială în acest sistem

Diplomă de absolvire – Sedona College of International Management (Arizona, SUA)  – Sesiunea Academică 2, iunie 2017

Speaker Diamond X – evenimente introductive și intensive

ÎndrumătorDiamond X Club

Experiență neoficială în acest sistem

Aplic în fiecare zi 🙂

Cărți recomandate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK