Despre mine

Consilier Relații, Metoda Inimi Aliniate

Sunt Livia Soare consilier relații și trainer în Sistemul Semințelor, iar misiunea mea este să dau mai departe și altora metoda aplicată de mine ce a dat rezultate magice în a crea relația de cuplu perfectă și relații minunate cu cei din jur.

Livia Soare

Orice mic act de bunătate ne deschide inima către și mai multă bunătate

Sistemul Semințelor a fost acel sistem care mi-a explicat logic ceea ce nu am făcut (prea) bine în viața mea.

Mi-a dat instrumente concrete de lucru și principii după care să mă ghidez cu ușurință. 

De 6 ani am pornit proiectul ”Relații împlinite” cu o dorință puternică de a oferi oamenilor o altă metodă prin care să obțină de fiecare dată orice își doresc de la relațiile și de la oamenii din viața lor.

Iar acest proiect este rezultatul experienței personale dar și a unei educații și practici perseverente prin aplicarea uneltelor și principiilor sistemului semințelor.

Povestea mea

Sunt de profesie jurist și timp de 17 ani am lucrat în domeniul dreptului muncii iar în plan personal, timp de 40 ani nu am avut nici o relație la locul ei :).

Povestea mea este foarte interesantă și totuși destul de des întâlnită. După o relație de 5 ani și alte câteva tentative de relații nereușite, a urmat o perioadă de … 

10 ani de singurătate

timp în care ”nici măcar la o cafea nu am mai fost invitată”, așa cum îmi place mie să glumesc uneori. 

Știu și ce înseamnă ca, în noapte de Revelion, să privești singură  focurile de artificii de la miezul nopții și să ți se înnoade lacrimile în barbă … 10 ani la rând!

La 40 de ani viața mea era ... 

… un haos. Relația cu părinții și cu fratele meu nu mergeau deloc bine, iar în plan personal … partenerul perfect nu se zărea la orizont! 

Eram toată o suferință și mă afundam din ce în ce mai mult în tristețe. Am trecut chiar și prin episoade scurte de depresie. 

În 2015 am luat prima dată contact cu învățăturile din cadrul Sistemului Semințelor. 

Am urmat un program de coaching de 6 luni în care am fost inițiată și îndrumată pas cu pas pe acest nou drum. 

Din 2016 aplic continuu principiile acestui sistem care mi-a schimbat viața, relațiile și viziunea despre ce înseamnă să faci o lume mai bună prin relația ta de cuplu.

Atunci am aflat pentru prima dată unde și cum pot planta partenerul perfect în viața mea. Și acum mă amuz copios când spun altora unde își găsesc partenerul perfect și fac ochii mari de uimire. 

De atunci și până acum pot spune că rezultatele obținute sunt miraculoase. Atât în plan personal cât și în anturajul meu.

Cea mai spectaculoasă realizare este partenerul meu.

Am fost singură timp de 10 ani. Și nu au fost ani fericiți. Am încercat multe metode de a atrage un partener în viața mea  (meditații, legea atracției, wishilist, tot felul de astrograme, cursuri de astrologie și numerologie, aplicații de dating) și nimic nu a funcționat.

Dar în Mai 2021 miracolul s-a produs. A apărut omul plantat cu drag ce-mi oferă tot ceea ce am visat vreodată și tot ceea ce m-am gândit că aș vrea vreodată de la partenerul meu.

El este omul alături de care pot să fac lumea mai bună.

Toate mi se îndeplinesc punct cu punct și asta pentru că am plantat, fiind foarte conștiincioasă și perseverentă.

Odată cu relația personală am mai bifat și alte obiective ”spinoase”: relația cu părinții, relația cu cei cu care lucrez, liniște sufletească, pacea minții, relaxare, eliberarea de anumite comportamente ”păguboase”.

Azi, mă bucur de o viață liniștită și plină de armonie alături de partenerul meu, care mă sprijină în tot ce fac, mă susține și am ajuns să trăiesc zi de zi ceea ce nici în vis nu credeam că ar fi posibil să mi se întâmple. Mai ales după cei 10 ani dureroși de singurătate sau relații disfuncționale ce au lăsat răni adânci de ambele părți.

După 3 ani de relație

Acum, la aproape 3 ani de când suntem împreună, contribuim lumii prin tot felul de acte de bunătate către cei din jur și mi-am setat o motivație mai înaltă pentru relația mea - și s-a realizat - pentru că partenerul este implicat alături de mine în tot cea ce fac.

Motivația mai înaltă pentru o relație de cuplu înseamnă să servești lumea cu relația ta. Iar tot ce ai de făcut este să o faci să fie o relație împlinită.

Dacă ție îți este bine și frumos în suflet, la fel va fi și celor din jurul tău.

Acreditări și Experiență

Sunt printre cei mai vechi șlefuitori ai comunității din România, am studiat și m-am format neîncetat în sistemul semințelor, încă de la începutul lui 2016.

Sesiuni academice de certificare trainer de la Sedona College of Internațional Management

* Sesiunea Academică nr. 2, iunie 2017;
* Sesiunea Academică nr. 7, ianuarie 2019.

Studii aprofundate

* Studiu continuu aprofundat al sistemului semințelor prin absolvirea a 12 din cele 14 niveluri al Institutului Diamond Cutter - DCI, ca participant și chiar facilitator la unele dintre ele.
* Studiu continuu aprofundat a învățăturile străvechi din programa de cursuri a Institutului Clasicilor Asiatici - ACI.

Speaker

* Ianuarie 2022 - Am participat, în calitate de speaker, la Summitul Cel mai bun an din viața ta organizat de Diamond System România în Ianuarie 2022, unde am avut o prezentare cu titlul "Relațiile ... la modă în fiecare an".

* Martie 2022, Speaker la Summit-ul Crează Viața Conștient (organizat de Balanced Communicator) unde am vorbit despre ”Cum putem construi și menține relațiile din viața noastră, în mod conștient!

* Mai 2022 - Speaker la Summitul organizat de Diamond System România ce a avut ca temă chiar nișa pe care m-am specializat în Sistemul Semințelor și anume - Relații Împlinite - și tema pe care am detaliat-o în cadrul acestui Summit a fost - Cum creezi o relație de cuplu solidă.

Alte activități

* Curs online: Cu bucurie și recunoștință am filmat cursul “10 principii imbatabile pentru succes și fericire în viață” pentru elevii de clasa 10-12 în cadrul proiectului EduKiwi School, astfel am dat mai departe noi generații învățături la care eu nu am avut acces la vârsta lor.

* Practică zilnică prin sesiune de meditație, program minim de exerciții fizice, practică cu instrumentele specifice din sistemul semințelor.

Acțiuni de voluntariat alături de partenerul meu

Refugiații din Ucraina

În perioada Februarie – August 2022 am făcut voluntariat pentru refugiații din Ucraina – cumpărături și distribuție produse alimentare, igienă, educative pentru Centrul de Refugiați din Gara de Nord și alte 3 centre din București.

Activități în comunitate

Mici activități de curățenie și reparații în bloc; plantare copaci. 

Conform sistemului semințelor, atunci când tu faci ceva, vei vedea reflectat în mediul tău faptul că și alții fac același lucru, chiar fără sa te vadă.

Campaniile de ajutor pentru copiii din comunitatea de la Valea Screzii

Este una dintre campaniile mele umanitare de suflet pe care o organizez periodic, cam la două luni, începând cu toamna lui 2017. Este o comunitate de copii abandonați și adulți în nevoie, păstorită de Părintele Tănase.

  • Sunt Voluntar la Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor unde ofer companie și ajutor pentru bătrânica mea și astfel continui să plantez pentru relație
  • M-am implicat în campanii de strângere de fonduri pentru Centrul Spiritual Arava, din Israel și alte tipuri de ajutor pentru câteva persoane în nevoie
  • Desfășor activități de traducere a diverse cursuri privind sistemul semințelor

Cu toții avem drepturi egale la fericire și ar trebui să ne unim forțele pentru a o obține. Resemnarea nu ar trebui să fie starea sufletească normală!
Fericirea de a avea un partener și o relație împlinită nu mai sunt iluzii sau scenarii de filme. Ele nu cad din cer dar pot fi obținute cu ceva muncă, perseverență, bunătate și înțelepciune!

Hai alături de mine să aplici Metoda Inimi Aliniate pentru a găsi partenerul perfect pentru tine!