Privește Înapoi și Mergi Înainte: Transformă lecțiile din 2023 în perspective pentru 2024

O serie de 2 ateliere prin care să:

#1 Reflectezi și Renaști: Navigând prin Lecțiile anului trecut - 28 decembrie, ora 18.30 - 21.00
#2 Te redefinești și creezi noi perspective, prin ochii lui 2024 - 08 ianuarie, ora 18.30 - 21.00

"Trecutul este cheia prezentului și viitorului. Fără a-l înțelege, suntem

ca niște frunze care nu știu că fac parte dintr-un copac."

De ce să participi:

O Privire Asupra Trecutului și Un Pas Înainte

Descoperi aspecte neexplorate ale personalității tale prin răsfoirea calendarului și evaluarea evenimentelor trecute.

Claritate

Prin analiza deciziilor și lecțiilor trecute, vei dobândi o înțelegere seminificativă asupra propriei tale evoluții personale și psihologice.

Relaxare și ușurare

Înțelegerea clară a evenimentelor trecute și planificarea conștientă pentru viitor poate ajută să reduci semnificativ nivelul de stres.

De ce să-ți faci un revizuire și o planificare?

Avantaje Psihologice

Retrospectivă și Analiză

Reflectarea asupra anului trecut îți oferă oportunitatea de a descoperi aspecte neexplorate ale personalității tale. Această auto-descoperire profundă poate stimula creșterea personală și autoînțelegere.

Reducerea Stresului

Înțelegerea clară a evenimentelor trecute și planificarea conștientă pentru viitor pot contribui semnificativ la reducerea stresului. Când știi încotro te îndrepți, anxietatea legată de necunoscut scade.

Evoluție Continuă

Prin evaluarea deciziilor, lecțiilor și realizărilor trecute, poți identifica modalități de îmbunătățire personală și evoluție continuă.

De ce să-ți faci un revizuire și o planificare?

Avantaje în Relații

Construirea Legăturilor Mai Puternice

Recunoașterea influențelor din trecutul tău și modul în care ai influențat alții te poate ajuta să construiești relații mai autentice și mai semnificative.

Comunicare Deschisă

Dezvăluind cele mai importante momente și lecții în relațiile tale, vei crea un spațiu propice pentru comunicare deschisă și autentică cu cei din jurul tău.

De ce să-ți faci un revizuire și o planificare?

Avantaje în Business

Planificare Efectivă

Identificarea succeselor și provocărilor din trecut oferă o fundație solidă pentru planificarea obiectivelor de business în viitor. Prin aplicarea principiilor DCI, vei putea crea strategii eficiente.

Îmbunătățirea Performanței Personale și Profesionale

Auto-descoperirea și înțelegerea profundă a aspectelor profesionale te pot ghida către decizii mai informate și îmbunătățirea performanței globale.

Pentru cine este acest atelier

01


Profesioniști și Antreprenori

Ei pot beneficia de pe urma acestui atelier prin evaluarea performanțelor și obiectivelor profesionale din 2023 și stabilirea unor strategii clare pentru creșterea și dezvoltarea profesională în 2024. De asemenea, pot învăța cum să echilibreze mai bine viața profesională cu cea personală.

02


Studenți și Tineri Profesioniști

Acest atelier poate fi extrem de valoros pentru studenți sau absolvenți, care sunt în procesul de tranziție de la educație la carieră. Ei pot folosi acest timp pentru a reflecta asupra progreselor academice și personale și pentru a-și stabili obiective clare pentru dezvoltarea carierei și îmbunătățirea abilităților în anul următor.

03


Persoane în Căutarea Evoluției

Sunt cei interesați de autodezvoltare, obosiți de atâtea tehnici nefuncționale prin care au încercat să bifeze diferite aspecte ale vieții lor, cum ar fi sănătatea, relațiile, finanțele sau echilibrul emoțional. Acest atelier le poate oferi un cadru structurat pentru a ieși din cercul vicios al ndeîndeplinirilor și frustrărilor personale.

04

Lideri și Manageri de Echipe

Pentru cei care conduc echipe sau proiecte, acest atelier poate fi o oportunitate excelentă de a revizui performanțele echipei din 2023 și de a planifica strategii de îmbunătățire și dezvoltare pentru 2024. De asemenea, pot învăța cum să-și motiveze și să-și inspire colegii pentru a atinge obiective comune.

Year Compass

  • Acest atelier va folosi exerciții pe bază conceptului YearCompass. Întrebările și exercițiile din YearCompass vizează diferite aspecte ale vieții, de la relații și muncă la dezvoltare personală și spiritualitate.
  • YearCompass este un instrument și un proces de auto-reflecție și planificare care își propune să te ajute să analizezi anul trecut și să îți stabilești obiective și intenții pentru anul următor.
  • YearCompass oferă o serie de întrebări și exerciții concepute pentru a te ghida într-un proces profund de evaluare personală.
  • Acest instrument este utilizat de mai mult de un milion de persoane din lumea întreagă pentru a-și clarifica direcția în viață, pentru a-și identifica prioritățile și pentru a-și ghida acțiunile în mod conștient.


Ce dezavantaje ai avea dacă nu participi:

Lipsa Direcției

Fără o planificare conștientă, rămâi la mila circumstanțelor, iar evoluția personală și profesională poate stagna.

Neparticiparea la Procesul de Învățare

Ignorarea lecțiilor trecutului poate duce la repetarea greșelilor și la stagnarea evoluției personale.

Riscul Stresului Nerecunoscut

Fără auto-reflecție, stresul și anxietatea asociate evenimentelor trecute pot persista nerecunoscute.

Relații Superficiale

Lipsa unei comunicări deschise și profunde poate afecta conexiunile autentice cu cei din jurul tău.


Bonus:

O sesiune gratuită de consiliere cu unul dintre trainerii acestui atelier.

Ei sunt gazdele voastre

Livia Soare

CONSILIER RELAȚII

dESPRE lIVIA

Sunt consilier relații ”Metoda Inimi Aliniate” prin care ajut femeile singure 35+, determinate, să obțină partenerul ideal fără să mai simtă frustrare, anxietate și resemnare astfel încât să poată avea o relație reușită.


Misiunea mea este să dea mai departe și altora metoda aplicată de mine, care a dat rezultate magice în a crea relația de cuplu perfectă și relații minunate cu cei din jur.


Înainte de a-mi descoperi vocația - aceea de a fi consilier de relații, m-am ocupat câțiva ani de organizarea de evenimente personale, domeniu în care mi-am dezvoltat foarte mult spiritul orgnizatoric (atât fizic cât și în calculator), analiza, introspecția și obiceiul de a monitoriza mereu, tot felul de situații, în special legate de clienți.

Toate aceste abilități dobândite m-au făcut să îmi dau seama că fără a face periodic o evaluare și o analiza lucidă a tot ceea ce am făcut și cum am făcut în munca mea, nu pot să am o direcție clară pentru ce va urma și despre modul în care voi face lucrurile, astfel încât să nu mai bâjbâi și să devin anxioasă.

Am dus același lecții și în plan personal și mai ales în munca mea din prezent, în relația cu clienții din programele de consiliere. Cu fiecare în parte țin o evidență a parcursului: de unde pleacă, unde vrea să ajungă, cu ce obiective pleacă, cum evoluează etc. Plus că menținem un sistem de feedback constant pentru a putea înainte în program în condiții de siguranță că suntem pe drumul cel bun.

De aceea, instituirea unui obicei de a revizui constant ce am făcut și cum am făcut lucrurile în viața noastră, este absolut necesar pentru a conștientiza cum să facem mai departe, astfel încât să avem viața pe care ne-o dorim. Altfel, am fi ca o tresite bătură de vânt în tote direcțiile, nu?

 


Felician Solomon

MINDSET&SKILL MENTORING

dESPRE FELICIAN

"Fii exemplul pe care vrei să-l vezi în lume" - este rădăcina credințelor mele.

Fiind mentor în Sistemul Semințelor Mentale, am ajutat zeci, poate sute de oameni să dezvolte o capacitate de introspecție pentru a identifica aspectele ce necesită îmbunătățite în comportament și felul de gândire pentru a îndeplini obiectivele dorite.

În ultimii 12 ani am parcurs numeroase sisteme, tehnici și învățături, (de la Reiki la NLP, Psihologie cuantică, recreerea tiparelor neuronale folosind Neuroștiința, Mian Xiang - tehnica străveche de citire a chipului și nu în ultimul rând Sistemul Semințelor Mentale) care te ajută să completezi spectrul larg de abilități necesar unei evoluții conștiente și constante.

Lucrând în avocatură aproximativ 5 ani, în corporație și în mediul antreprenorial, experiența unor medii variate de viață m-a adus mai aproape înspre răspunsul la întrebările…..De ce am venit pe acest Pământ? Ce sunt eu făcut să fac cel mai bine?

Am studiat foarte mult timp obiceiurile oamenilor de succes, fie că sunt atleți de performanță fie că sunt oameni de afaceri, cântăreți, traineri etc. Am aflat 3 lucruri importante:
1. Totul pleacă din minte, din felul în care gândești
2 Al doilea liant al succesului, comun tuturor, constă în înțelegerea faptului că fără să ai un mentor, coach, învățător, care să te ghideze înspre a putea face ceea ce îți dorești tu să faci cel mai mult, pierzi mult timp încercând și bâjbâind prin viață.
3.Ceea ce leagă succesul și împlinirea de viață dorită este capacitatea de analiză a propriilor tale obiceiuri, gânduri și fapte tocmai pentru ca acel mentor să știe cum să te ajute cel mai bine. Motiv pentru care analiza periodică, evaluarea situației curente și viitoare, planificarea strategică, și monitorizarea interioară activă sunt pilonii fundamentali ce structurează o viață căreia să îi faci față cu zâmbetul pe buze.

Nu am niciun dubiu că menirea mea este să fiu mentorul care te ajută să fii actorul principal pe scena vieții tale, oferindu-ți în primul rând uneltele necesare pentru a avea un mindset în deplină concordanță cu Legea Cauzei și a Efectului, legea pe ale cărui principii se bazează și Știința Modernă.

Te invit alături de mine să parcurgi mai conștient călătoria vieții tale, să te oprești din a mai încerca ceea ce crezi că ți s-ar potrivi și pur și simplu să CREEZI ceea ce îți dorești să ți se întâmple.

Învață din greșelile tale, sărbătorește-ți victoriile și construiește calea pe care vrei să mergi!

Ai nevoie doar de 2 ore de liniște, o cană de ceai și aceste exerciții pe care le vom face.

Alege pachetul potrivit

Atelierul #1  
2023 - Reflectare și Renaștere

97 lei

#1 Descoperi aspecte neexplorate ale personalității tale prin evaluarea evenimentelor trecute 

28 decembrie, ora 18.30
 

Privește Înapoi și Mergi Înainte


150 lei

Participare la ambele ateliere

atelierul#2
2024-Arhitectura unui nou succes

97 lei

#2 Te redefinești și creezi noi perspective prin ochii lui 2024  8 ianuarie, ora 18.30